Επεισοδιακή ήταν η κλήρωση για τα Πλέι οφ της Super League, με τον Αλέξη Κούγια να συγκρούεται με τον Γιώργο Κοσμά έπειτα από επίθεση που εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ, με αφορμή τη διαιτησία.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε μεταξύ άλλων πως η Ένωση ευνοείται συστηματικά, όπως και οι Άρης, Κηφισιά, Λαμία, ενώ αδικούνται ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Βόλος.

Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτησή του για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, τους οποίους συμπεριέλαβε στη λίστα με τις ομάδες που αδικούνται από τους ρέφερι.

Μάλιστα, επικαλέστηκε τις δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος "έβαλε" κατά της διαιτησίας στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, μετά το πέρας της οποίας οι Πράσινοι εξέφρασαν παράπονα.

"Είναι πέναλτι αυτό που κέρδισε ο ΟΦΗ, και αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα στη φάση με τον Ιωαννίδη, το βλέπουμε στο βόλεϊ. Που είναι το VAR, που είναι ο διαιτητής; Εγώ δε θέλω να βρίσκω δικαιολογίες όταν χάνουμε πόντους, αλλά θέλουμε να παίζουμε μπάλα. Πρέπει να στηρίζονται οι ομάδες που θέλουν να παίζουν όχι αυτές που θέλουν να κάνουν καθυστερήσεις. Εμείς δε θέλουμε να ψάχνουμε αν ήταν φάουλ ή όχι", ήταν η χαρακτηριστικά τοποθέτηση του Φατίχ Τερίμ για τη διαιτησία στη συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβερή ατάκα Κοσμά - "Η ΑΕΚ με το πιο δύσκολο πρόγραμμα το πιο παλικαρίσιο πρωτάθλημα"!