Facebook Pixel Super League: "Εύκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός- Έκλεισε ο κύκλος Τερίμ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-04 18:00:00

"Εύκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, στο σκοτάδι ο Μεντιλίμπαρ - Έκλεισε ο κύκλος Τερίμ, εφιάλτης Γιοβάνοβιτς"

του Γιώργου Κτενά
"Εύκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, στο σκοτάδι ο Μεντιλίμπαρ - Έκλεισε ο κύκλος Τερίμ, εφιάλτης Γιοβάνοβιτς"

"Ήρεμη δύναμη ο ΠΑΟΚ, ρίχνει φλουρί στον αέρα η ΑΕΚ"! Τα πιο... απρόβλεπτα πλέι οφ της ιστορίας ξεκινούν, με τους Big-4 να έχουν τρανταχτές αδυναμίες, αλλά και προτερήματα. Ανάλυση στο Sportdog.gr

Super League: Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική τής Σούπερ Λιγκ, πριν αρχίσουν δηλαδή τα πλέι οφ, καθώς πλέον πρώτος στη βαθμολογία είναι ο ΠΑΟΚ (με 60 βαθμούς), δεύτερη η ΑΕΚ (59 βαθμοί), τρίτος ο Ολυμπιακός (57 βαθμοί) και τέταρτος ο Παναθηναϊκός (56 βαθμοί).

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Καραγιαννίδη, ιστορικό διευθυντή τής εφημερίδας Φίλαθλος, προκειμένου να σχολιάσει την τελευταία στροφή τής κανονικής διάρκειας αλλά και ευρύτερα για να καταθέσει την άποψή του για τις ομάδες και τους προπονητές στην πρώτη 4άδα τού βαθμολογικού πίνακα.   

"Αξιόπιστοι οι Big 4 - Δεν υπάρχει δικαίωμα πρόβλεψης - Ήρεμη δύναμη ο ΠΑΟΚ, ρίχνει φλουρί στον αέρα η ΑΕΚ"

"Απαγορεύονται οι προβλέψεις, αν και υπάρχει μια γραμμή σε κάθε ομάδα - Αν είναι σταθερή, αν πέφτει, αν έχει ανοδο. Αλλά το θέμα είναι ότι και οι 4 ομάδες είναι (από μια εντελώς ποδοσφαιρική άποψη) αξιόπιστες. 'Εχουν και οι 4 αδυναμίες και πλεονεκτήματα και θα μπουν σε καινούργια αφετηρία. Για αυτό δεν έχει κανείς το δικαίωμα να κάνει προβλέψεις", ανέφερε αρχικά ο Ν. Καραγιαννίδης και συμπλήρωσε για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις:

"Ο ΠΑΟΚ είναι ήρεμη δύναμη, δεν δείχνει ότι έχει πανικό, επανήλθε στην κορυφή και δεν είναι μόνο τα συν του ΠΑΟΚ αλλά και τα πλην των άλλων που ευθύνονται για αυτό. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που ρίχνει το φλουρί στον αέρα και όπως κάτσει, δεν είναι να κερδίζει 1-0 τα Γιάννενα και μέσα στο γήπεδό της να χάνει 2-1 και μετά να βάζει κι άλλα 2 γκολ. Το ίδιο σκηνικό έγινε και με τον Άρη, αλλά η ΑΕΚ είναι νυχτοπερπάτητη, αλαφροΐσκιωτη".

"Μεγάλο ερωτηματικό ο Ολυμπιακός - Αυτό συμβαίνει στον Παναθηναϊκό - Δεν λέει τίποτα η βαθμολογική διαφορά"

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός;

"Ο Ολυμπιακός είναι για εμένα μεγάλο ερωτηματικό, είναι εύκολη ομάδα να την αντιμετωπίσεις επιθετικά και αμυντικά, αλλά παραμένει Ολυμπιακός και εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να πάρει το διπλό με τον ΟΦΗ, αλλά δεν του έκατσε. Εκεί δείχνει ότι έχει τις αδυναμίες του, αν τον ζορίσει ο αντίπαλος δεν θα δώσει αυτό που θέλει".

Ένα σχόλιο για τα πλέι οφ;

"Καινούργιο πρωτάθλημα τα πλέι οφ, ξεκινάει από το σημείο μηδέν, δεν λέει τίποτα η βαθμολογική διαφορά που υπάρχει τώρα. Στην πορεία τού μίνι πρωταθλήματος δεν λέει τίποτα η βαθμολογία που υπάρχει τώρα".

"Έκλεισε τον κύκλο του ο Τερίμ - Στο σκοτάδι ο Μεντιλίμπαρ - Μπορούσε 4άρα στον ΠΑΟΚ και ο Καρβαλιάλ"

Ο Παναθηναϊκός έδιωξε τον Γιοβάνοβιτς για να μην χάσει το πρωτάθλημα, αλλά και με τον Τερίμ φαίνεται ότι έχει πρόβλημα.

"Οπωσδήποτε γίνεται μια σύγκριση που προς το παρόν δεν θέλουν να κάνουν οι Παναθηναϊκοί: Αόρατος αυτή τη στιγμή ο Γιοβάνοβιτς, αλλά είναι και εφιάλτης. Ο Τερίμ αγαπήθηκε αλλά ο Αλαφούζος αυτή τη στιγμή τα δίνει όλα για το πρωτάθλημα. Έκρινε ότι θα την ξαναπατήσει με τον Γιοβάνοβιτς και έφερε τον Τερίμ. Μου δίνει την εντύπωση ο Τερίμ ότι δεν είναι μέσα στην ομάδα, περιμένει η ομάδα να ερθει σε αυτόν. Είναι προσωπικότητα του ποδοσφαίρου, επικοινωνιακός αλλά νομίζω ότι ποδοσφαιρικά έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, έκανε χάρη να έρθει στη Ελλάδα και να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό του να πάρει πρωτάθλημα, αν και δεν την χρειάζεται. Το να πετύχει στον Παναθηναϊκό και να πάρει το πρωτάθλημα ή να μην πετύχει και να μην το πάρει, δεν θα αλλάξει κάτι στην καριέρα του".

Για τους υπόλοιπους προπονητές ένα σχόλιο;

"Δεν μπορεί να παίζει μόνος του το πρωτάθλημα ο Αλμέιδα και ο Λουτσέσκου, δεν υπάρχει επέμβαση από τα αφεντικά. Αλλά αν πιάσεις τις λεπτομέρειες χρειάζεται προσοχή και σε αυτούς. Ο Μεντιλίμπαρ είναι ακόμα στο σκοτάδι, αυτή τη στιγμή δεν είναι σωστό να πούμε ότι αυτός ο κύριος είναι υπεύθυνος για την άνοδο του Ολυμπιακου - Αν όντως είναι σε άνοδο η ομάδα. Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να δείξει άλλο πρόσωπο μια ομάδα. Ο άνθρωπος αυτός είναι έμπειρος πολύ, δεν είναι πρωτάρης, αλλά έχει να παλέψει και με τα λάθη που έκαναν οι προηγούμενοι. Είναι μόνος του και παλεύει, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει. Μιλάμε για ποδόσφαιρο, έχει σημασία και ο αντίπαλος. Αλλά θεωρώ ότι και ο προηγούμενος προπονητής θα μπορούσε να κερδίσει 4-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλοι οι διάλογοι Κοσμά - Κούγια για διαιτησίες, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και 50ευρω - "Βγες στη Σκορδά να μιλήσεις"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags