Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης και σχολίασε την επόμενη μέρα της γκέλας με τον ΟΦΗ.

Σχετικά με το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Τερίμ, σχολίασε: «Είχε δοθεί πριν το παιχνίδι, εγώ θεωρώ ότι είναι λάθος γιατί ξεκινούν μεγάλες μάχες για τα playoff. Σίγουρα, αν συνδυαστεί με το αποτέλεσμα στο Ηράκλειο, δεν κάνει καλή εντύπωση».

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» μίλησε για την κλήρωση των playoffs, αναφέροντας: «Θεωρώ ότι η κλήρωση ήταν καλή για τον Παναθηναϊκό, με τα τρία σερί ντέρμπι στο ξεκίνημα. Η ομάδα είναι πληγωμένη και ψάχνει αυτά τα αποτελέσματα για να επανέλθει. Αν θέλεις να πεις, σαν Παναθηναϊκός, ότι θα διεκδικήσεις το πρωτάθλημα, η κλήρωση δίνει την ευκαιρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον... κόσμο του ο Τερίμ, "θέμα" στα αποδυτήρια - Αλαζονεία στην ΑΕΚ, ευθύνες Αλμέιδα - "Θαύμα" Μαρινάκη

Τέλος, στάθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας συγκεκριμένα για τον Χουάνκαρ, πως «αν προπονηθεί την Τετάρτη, είναι πιθανό να είναι στην αποστολή».

Ακούστε το ηχητικό: