ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της Ένωσης την Τρίτη (5/3) ενόψει της πρεμιέρας των play off με τη Λαμία, με τον Ματίας Αλμέιδα να θέλει τη μέγιστη προσοχή και συγκέντρωση από όλους, την ίδια στιγμή που ο Αργεντίνος έχει δύο ερωτηματικά για το εκτός έδρας παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα ο Νορντίν Άμραμπατ αποχώρησε με ενοχλήσεις και τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα δείξουν πόσο μεγάλη είναι η ζημιά που έχει υποστεί, ενώ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς παραμένει εκτός και θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάστασή του και το κατά πόσο μπορεί να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Οι πιθανότητες συμμετοχές και των δύο παικτών στο ματς της ΑΕΚ είναι λίγες, μιας και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να ρισκάρουν μια υποτροπή, ενώ εκτός από το παιχνίδι με τη Λαμία θα είναι και ο Στίβεν Τσούμπερ, που είναι τιμωρημένος, με τον Λιβάι Γκαρσία πάντως να αναμένεται να προπονηθεί κανονικά αυτή την εβδομάδα και να είναι διαθέσιμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Αφήνουμε την ΑΕΚ να βγει πρωταθλήτρια - Να πάμε στον Εισαγγελέα - Πετάχτηκε και η... Φιλιππινέζα"!