Facebook Pixel Sportdog.gr | Στον "αέρα" η αναβολή των πλέι οφ - Επιμένει ο Πογιέτ, ’’άκυρο" λόγω ΑΕΚ, ΠΑΟ... φοβούνται στον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-05 12:21:00

Στον "αέρα" η αναβολή των πλέι οφ - Επιμένει ο Πογιέτ, ’’άκυρο" λόγω ΑΕΚ, ΠΑΟ... φοβούνται στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Στον "αέρα" η αναβολή των πλέι οφ - Επιμένει ο Πογιέτ, ’’άκυρο" λόγω ΑΕΚ, ΠΑΟ... φοβούνται στον Ολυμπιακό!

Τι θα γίνει με την δεύτερη αγωνιστική και το αίτημα του Ομοσπονδιακού προπονητή;

Την Τετάρτη η Superleague θα συνεδριάσει για το αίτημα της ΕΠΟ, έπειτα από επιθυμία του Γκουστάβο Πογέτ, για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής θέλει να έχει τους διεθνείς παίκτες των ελληνικών ομάδων νωρίτερα, ενόψει της αναμέτρησης με το Καζακστάν για τα μπαράζ του Nations League -με φόντο την πρόκριση στα τελικά του Euro- στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα θα κληθούν να αποφασίσουν οι ομάδες της Λίγκας στην αυριανή συνεδρίαση και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι περισσότερες είναι θετικές, κάτι που σημαίνει ότι ο διήμερο 16-17 Μαρτίου δεν θα έχουμε πιθανότατα δράση στα πλέι οφ!

Ωστόσο, μετά την κλήρωση υπάρχει κι ένα διαφορετικό σενάριο, το οποίο... βγαίνει από τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς στο Λιμάνι θεωρούν ότι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δεχθούν την αναβολή, ώστε να μην δώσουν την ευκαιρία σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα να ξεκουραστούν από τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια!

Ιδού το πρόγραμμα:


**** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον... κόσμο του ο Τερίμ, "θέμα" στα αποδυτήρια - Αλαζονεία στην ΑΕΚ, ευθύνες Αλμέιδα - "Θαύμα" Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags