Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Αγοράζει άλλη ελληνική ομάδα - Δίνει το ΑΦΜ του Βόλου!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-05 13:27:00

Αγοράζει άλλη ελληνική ομάδα ο Μπέος - "Συζητάει να δώσει το ΑΦΜ του Βόλου" - Δεν τον θέλουν οι οπαδοί!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αγοράζει άλλη ελληνική ομάδα ο Μπέος - "Συζητάει να δώσει το ΑΦΜ του Βόλου" - Δεν τον θέλουν οι οπαδοί!

Δεν φεύγει από το ποδόσφαιρο, φτιάχνει νέο ρόστερ από την αρχή. Μεγάλο πρόβλημα παραμένουν βέβαια οι αντιδράσεις των φιλάθλων, που δεν θέλουν ούτε να ακούσουν το όνομά του....

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ, ως σενάριο/φήμη για την ώρα, υπήρχε τις προάλλες σε γνωστή αθλητική εφημερίδα, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον τού Αχιλλέα Μπέου, καθώς ο ισχυρός άνδρας τού ΝΠΣ Βόλος και δήμαρχος της πόλης έχει δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει στην ομάδα.

Μπορεί, όμως, να μείνει ο Α. Μπέος για μεγάλο διάστημα εκτός ποδοσφαίρου ή μήπως έχει κάτι άλλο στο μυαλό του; Γιατί το σενάριο αναφέρει ότι "οργιάζουν οι φήμες στην ποδοσφαιρική πιάτσα ότι ο Αχιλλέας Μπέος θέλει να αποκτήσει τη Νίκη Βόλου".

Δηλαδή την ιστορική ομάδα της Μαγνησίας, μαζί με τον τοπικό Ολυμπιακό, άσχετα αν ο Μπέος δεν είχε αποκτήσει κάποια από τις δύο όταν είχε πιάσει ξανά το νήμα τής ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Παπαγεωργίου, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολυ καλά το ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ στον Βόλο, για να εμπλουτίσουμε με νέες πληροφορίες.

"Ήθελε τη Νίκη Βόλου πριν 20 χρόνια - Μίλησε με Ολυμπιακό Βόλου για το ΑΦΜ του ΝΠΣ - Δεν θα το δεχτούν οι οπαδοί"

"Δεν έχει συζητηθεί ουσιαστικά αυτό με τη Νίκη, δεν ξέρω κατα πόσο έχει βάση. Πριν ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου, είχε πάει να πάρει τη Νίκη αλλά δεν είχε προχωρήσει το θέμα - Αναφέρομαι πριν από 20 χρόνια", ήταν το πρώτο σχόλιο του καλού συναδέλφου και συμπλήρωσε για το αν μπορεί να υπάρξει τέτοια προοπτική:

"Η διοίκηση της Νίκης με τον Μπέο ως δήμαρχο δεν έχει κάποιο συγκλονιστικό πρόβλημα. Έμαθα ότι μίλησε με κάποιους από τον Ολυμπιακό Βόλου για να πάρουν ο ΑΦΜ τού ΝΠΣ Βόλου. Για τη Νίκη δεν έχω μάθει αντίστοιχο ρεπορτάζ, δεν θα μου έκανε εντύπωση να το έκανε αλλά θα ήταν δύσκολο να συμβεί".

Οι οπαδοί θα έφερναν αντιδράσεις;

"Δεν θα το δεχόντουσαν με τίποτα οι οπαδοί. Δεν έχουν καλές σχέσεις. Για να καταλάβεις αυτός που ήταν ουσιαστικά αντιπολίτευση για τον Δήμο, θεωρούσαν ότι είχε τη συμπάθεια πολλών ανθρώπων της Νίκη Βόλου και σίγουρα κάποιοι τον στήριζαν απέναντι στον Μπέο".

"Παλιά καψούρα ο Ολυμπιακός - Δεν μπορεί να προχωρήσει με Νικη - Ποιος ξερει το έχει στο μυαλό του ο Μπέος"

Εσύ πώς θα ερμήνευες ένα τέτοιο σενάριο;

"Δεν έχει λογική το σενάριο, αν υπήρχε ενδιαφέρον θα μπορούσε να ήταν για τον Ολυμπιακό Βόλου ως παλιά καψούρα - Γιατι είχε πετύχει πολλά όταν είχε την ομάδα, αλλά είχε φύγει όπως είχε φύγει τότε. Αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα με τον κόσμο και εκεί".

Ποιο είναι το συνολικό σχόλιό σου για όλα αυτά;

"Για τη Νίκη το θεωρώ απίθανο, δεν θα μπορούσε να προχωρήσει. Για τον Ολυμπιακό Βόλου δεδομένα ψάχτηκε, αλλά κι αυτό σχεδόν απίθανο είναι. Για τον Μπέο βέβαια ποιος ξέρει τι μπορεί να έχει στο μυαλό του".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον... κόσμο του ο Τερίμ, "θέμα" στα αποδυτήρια - Αλαζονεία στην ΑΕΚ, ευθύνες Αλμέιδα - "Θαύμα" Μαρινάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags