Στις αρχές Φεβρουαρίου η ΑΕΚ επικοινώνησε ότι προτίθεται να θωρακίσει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια το γήπεδό της, αυστηροποιώντας τα μέτρα κατά παραβατών…

Η Ένωση ενημέρωσε, ότι όταν το σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου πρόσβασης εντοπίσει οποιαδήποτε προσπάθεια κατόχου εισιτηρίου διαρκείας ή απλού εισιτηρίου να περάσει μαζί του από το τουρνικέ και δεύτερο άτομο, το οποίο δεν θα έχει εισιτήριο, τότε αν πρόκειται για κάτοχο διαρκείας, αυτό θα ακυρώνεται άμεσα και θα αφαιρείται από τον παραβάτη.

Αν ο παραβάτης είναι κάτοχος απλού -και πάντοτε ονομαστικού- εισιτηρίου, τότε αμέσως μετά τον εντοπισμό του από το σύστημα θα μπαίνει αυτόματα σε black list και δεν θα έχει στο μέλλον τη δυνατότητα να αγοράσει ξανά εισιτήριο, άρα και να ξαναμπεί στην OPAP Arena.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, ότι κατά τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα 17 κάτοχοι επιχείρησαν να περάσουν παράτυπα άτομα χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ακύρωσε τα συγκεκριμένα διαρκείας, στέλνοντας μήνυμα μηδενικής ανοχής σε θέματα ασφαλείας.