Facebook Pixel Άρης: Κίνηση που… άναψε φωτιές - Άλλαξαν οι σχέσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό;
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-05 18:28:00

Κίνηση που… άναψε φωτιές στον Άρη - Άλλαξαν οι σχέσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό; - "Πρόβλημα" με Καρυπίδη!

Sportdog Team
Κίνηση που… άναψε φωτιές στον Άρη - Άλλαξαν οι σχέσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό; - "Πρόβλημα" με Καρυπίδη!

Η επιστροφή που φούντωσε τη φημολογία για νέ ανατροπή στη Θεσσαλονίκη. Τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες;

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος επέστρεψε στον Άρη για τρίτη θητεία, έχοντας, όμως για πρώτη φορά έναν διαφορετικό ρόλο σε σχέση με τις προηγούμενες θητείες του στην ΠΑΕ.

Οι αρμοδιότητες του θα είναι διαφορετικές σε σχέση με τις προηγούμενες παρουσίες του. Ο Νιαρχάκος έχοντας ήδη αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα αναλάβει οργανωτικά κυρίως θέματα στα γραφεία της ΠΑΕ, σε ένα καίριο πόστο, αντικαθιστώντας επί της ουσίας τον Αντώνη Τσαλουχιδη που αποχώρησε.

Η επιστροφή του πάντως απασχόλησε και παρασκηνιακά, καθώς πολλοί στη Θεσσαλονίκη άρχισαν να αναρωτιούνται τις τελευταίες ώρες, αν η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει εκ νέου… στροφή του Άρη προς τον Ολυμπιακό!

Ο Ευάγγελος Μίχος ωστόσο, σε σχόλιο του στον «Ελλάδα Fm 94.3» ξεκαθάρισε την κατάσταση. «Ο Νιαρχάκος στο παρελθόν είχε καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι καταστάσεις. Περισσότερο προς τον Μελισσανίδη θα έλεγα πως πάει πλέον. Η κίνηση αυτή, περισσότερο δείχνει ότι ο Μελισσανίδης δεν εμπιστεύεται τον Καρυπίδη και για αυτό πήγε ο Νιαρχάκος»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags