Facebook Pixel Οργή στην ΑΕΚ για την αναβολή! "Κατάπτυστο" δημοσίευμα - "Πανηγυρίζουν για
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-06 16:33:00

Οργή στην ΑΕΚ για την αναβολή! "Κατάπτυστο" δημοσίευμα - "Πανηγυρίζουν για ομόφωνη απόφαση"

Sportdog Team
Οργή στην ΑΕΚ για την αναβολή! "Κατάπτυστο" δημοσίευμα - "Πανηγυρίζουν για ομόφωνη απόφαση"

"Ξέρουμε καλά ποιοι έχουν κάνει εκστρατείες συκοφάντησης της εθνικής και του προπονητή", αναφέρουν στην Ένωση.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των αγωνιστικών των πλέι οφ της Super League. Όπως προέκυψε, έγινε δεκτό το αίτημα του Γκουστάβο Πογιέτ για αναβολή της 2ης αγωνιστικής λόγω Εθνικής ομάδας, η οποία στις 21 Μαρτίου δίνει σημαντικό παιχνίδι μπαράζ με το Καζακστάν.

Δημοσιεύματα στο διαδίκτυο υποστήριζαν, ότι η Ένωση μαζί με τον Παναθηναϊκό προετοίμαζαν να μη γίνει δεκτό το αίτημα του ομοσπονδιακού τεχνικού, αλλά υποχώρησαν… Η ΑΕΚ πήρε θέση επί του θέματος και έκανε λόγο για «γελοιότητα χωρίς όρια». «Προσπαθούν να παρουσιάσουν ως νίκη τους μια ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της Λίγκας», αναφέρουν στην ομάδα του «Δικέφαλου» αετού, κάνοντας λόγο για προσπάθεια συκοφάντησης.

«Όχι να βλέπουμε να σηκώνουν την σημαία της υπεράσπισης της Εθνικής, αυτοί που την βρίζουν και λασπολογούν εναντίον της, για λόγους που αφορούν τα συμφέροντα των ομάδων τους όπως τα αντιλαμβάνονται αυτοί.

Ξέρουμε καλά ποιοι έχουν κάνει εκστρατείες συκοφάντησης της Εθνικής και προσωπικά του προπονητή της, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν και με ποιες αφορμές. Τονίσαμε λοιπόν πως δεν δεχόμαστε την υποκρισία τους, ούτε να μας υποδεικνύουν αυτοί τι θα πρέπει να κάνουμε στα πλαίσια της στήριξης της Εθνικής».

Όσον αφορά το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο χαρακτηρίζουν «κατάπτυστο», στην Ένωση αναρωτιούνται ποιες ήταν οι επίσημες τοποθετήσεις άλλων ΠΑΕ πριν την συνεδρίαση της Λίγκας για να είναι υποχρεωμένη να έχει κάνει και η ΑΕΚ και από που προκύπτει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν αντίθετη με τη θέση που εξέφρασε ξεκάθαρα στη συνεδρίαση της Λίγκας;

«Η θέση της ΑΕΚ και παρά το γεγονός πως είναι η μόνη που έχει άμεσο κίνδυνο από τις αναβολές που μπορεί να υπάρξουν και στην συνέχεια, να μη μπορεί να χρησιμοποιήσει σε όλα τα ματς την έδρα της, ήταν από την αρχή αυτή που εκφράσαμε και σήμερα. Ο Γιώργος Κοσμάς ήταν ξεκάθαρος: Δεν τίθεται θέμα πως πρέπει να υπάρξει ομόφωνη αποδοχή του αιτήματος του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που ενδεχομένως να έχει  κάτι να χάσει πρακτικά από αυτή την αναβολή και παρόλα αυτά από την αρχή της συνεδρίασης δεν συζήτησε καν την στήριξη της στο αίτημα. Άλλοι το κάνουν όχι μόνο ανέξοδα, αλλά και με το αγωνιστικό τους συμφέρον να εξυπηρετείται από την αναβολή. Οι ίδιοι που μέχρι τώρα έβριζαν και συκοφαντούσαν την Εθνική Ομάδα», αναφέρουν στην Ένωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags