Αλέξανδρος Μαλακασιώτης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος των ακαδημιών στην Αγία Παρασκευή Βόλου, εκεί όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ευχήθηκε στον άλλοτε ποδοσφαιριστή του, κάνοντας μια αναδρομή στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

«Εγώ το λέω και το ξαναλέω πως ο ποδοσφαιρικό του IQ και η ευφυΐα του είναι στις δηλώσεις του. Αν πάρεις σήμερα ένα παιδί και το ρωτήσεις, θα σου πει εγώ σκόραρα δεν με νοιάζει πως έπαιξε η ομάδα. Ο Γιάννης έχει διαφορά από όλα τα παιδιά, δεν θα το έλεγε ποτέ αυτό.

Έχουμε πάνω από 10 παιδιά που έχουν πάρει το 65, το περσυνό νούμερο του Γιάννη. Από 5 χρονών μέχρι 15! Μίλησα με την οικογένεια το πρωί. Δεν θέλω να τον ενοχλώ τον Γιάννη, μας παίρνει αυτός όταν έχει χρόνο. Του εύχομαι τα καλυτέρα και ελπίζω να συνεχίσει τον δρόμο που έχει πάρει. Ο παππούς του, που έφυγε από τη ζωή ερχόταν και μου έλεγε «τι θα γίνει, πότε θα παίξει ο Γιάννης» και του έλεγα κ. Γιάννη κάντε υπομονή θα πάρουμε το αεροπλάνο και θα πηγαίνουμε να τον βλέπουμε παρέα.

Φέτος και μόνο που έχει τις περισσότερες συμμετοχές και δεν έπαιξε μόνο σε ένα παιχνίδι λόγω ίωσης, σημαίνει ότι ο Λουτσέσκου έχει χτίσει την ομάδα πάνω στον Γιάννη και ότι είναι βαρόμετρο. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν τη σωστή διαχείριση για να βγάλει όλα τα παιχνίδια, άλλωστε είναι και δύσκολος μήνας ο Μάρτης. Έχει να δώσει πάρα πολύ ακόμα, καινούρια πράγματα. Το μυαλό του δημιούργει συνέχεια και να τον χαρεί ο κόσμος όλος. Και ο ίδιος χαίρεται το παιχνίδι, έτσι έχει μάθει».

Αναφορικά με την μετακίνησή του από τον Βόλο στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε πολύ καλή προσέγγιση από το πρώτο φιλικό που τον είδανε και εντυπωσιάστηκαν όλοι. Ερχόντουσαν οι προπονητές και με ρωτούσαν αν είναι όντως γεννημένος το 2003, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Πολύ σημαντική ήταν και η προσέγγιση του κ. Πουρλιοτόπουλου που έπεισε την 5μελης οικογένειά να πιστέψει σε αυτή την μετακίνηση, προκειμένου να αφήσουν τον Βόλο και να ανέβουν στην Θεσσαλονίκη».

Τέλος, ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας του με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Μετά από χρόνια δεχθήκαμε την πρόταση του κ. Πουρλιοτόπουλου να ενταχθούμε στο δίκτυο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Περιμένουμε να γίνουμε και επίσημο κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα και να λειτουργούμε με τα νέα δεδομένα Υπάρχει το ταλέντο αλλά μπαίνουν και άλλοι παράμετροι που ο Γιάννης δεν τους είχες. Ο Γιάννης είχε τον πατέρα του μακριά του. Προτρέπω τους μπαμπάδες να μην πηγαίνουν καν στο γήπεδο, να πηγαίνουν να τους βλέπουν μόνο οι μάμάδες», είπε ο Αλέξανδρος Μαλακασιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" σε 6 εκατ. Ολυμπιακού, κοντά σε άλλη ελληνική ομάδα - Φορ με 37 γκολ, 20 ασίστ - Έγινε το υπερατλαντικό ταξίδι!