Facebook Pixel Sportdog.gr | Κούγιας: "Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο ένα video στον οποίο δεν φαίνεται η φάση;"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-08 15:19:00

Κούγιας: "Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο ένα video στον οποίο δεν φαίνεται η φάση;"

Sportdog Team
Κούγιας: "Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο ένα video στον οποίο δεν φαίνεται η φάση;"

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Βόλου κατά της τιμωρίας του Αχιλλέα Μπέου για την υπόθεση Τετέι και ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε αυτό.

Η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και κατά την διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης, ο Αλέξης Κούγιας, ως επικεφαλής της νομικής εκπροσώπησης του Αχιλλέα Μπέου είπε πως η κατάθεση του Ανδρέα Τετέι τον αθωώνει.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Νομίζω πως μόνο και μόνο η κατάθεση του κυρίου Τεττέι απαλλάσσει τον κύριο Μπέο. Άκουσε λέει κάποιον. Δεν τον είδε. Πιο γνωστή φιγούρα δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια. Άλλες φορές είναι to the point κι άλλες όχι. Είναι ο Μπέος. Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο ένα video στον οποίο δεν φαίνεται η φάση;  Υπάρχουν μαϊμού πέναλτι, φάουλ ή οτιδήποτε άλλο. Το ακούει ο κύριος Τεττέι χωρίς να ξέρει ποιος το είπε.  Άρα δεν έχουμε πράξη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags