Facebook Pixel Ξέσπασμα Πανουργιά για το Λαμία - ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-08 15:55:00

Ξέσπασμα Πανουργιά για το Λαμία - ΑΕΚ: "Θα πω πράγματα που κάποιοι θα τρέξουν να κρυφτούν"!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Πανουργιά για το Λαμία - ΑΕΚ: "Θα πω πράγματα που κάποιοι θα τρέξουν να κρυφτούν"!

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΣ Λαμία και Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για το κεκλεισμένων ματς με την ΑΕΚ και την πρωτοβουλία που έχει πάρει ο πρόεδρος της Super League.

Το παιχνίδι Λαμία - ΑΕΚ έγινε γνωστό θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργούν πλήρως. Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε ότι διαπιστώθηκε πως δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο γήπεδο και έτσι όπως προβλέπει ο νόμος το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών κάτι που έφερε την αντίδραση της ομάδας.

Για τις κάμερες ασφαλείας στο γήπεδο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» και το τι συνέβη πήρε θέση ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Λαμία FM-1 96.2

«Έχουμε τηρήσει στο 100% τις προϋποθέσεις, απλά περιμέναμε τρεις (3) κάμερες που έρχονταν από το εξωτερικό. Απλά όταν ο έλεγχος έγινε την Τετάρτη, αυτές δεν ήταν εκεί. Κατά τα λεγόμενα του Αστυνομικού Διευθυντή δεν μπορεί να κάνει επανέλεγχο από μόνος του και γι΄ αυτό από το πρωί είμαι σε επικοινωνία με την ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας) για να προγραμματιστεί αυτή η διαδικασία. Είναι τραγικό να μιλάμε για 3 κάμερες, αλλά εμείς είμαστε καθόλα νόμιμοι. Έχει λάβει πρωτοβουλία και ο Πρόεδρος της SuperLeague και αναμένουμε.

Δεν μπορώ να βγαίνω εγώ συνέχεια μπροστά. Τόσος κόσμος αγόρασε εισιτήρια διαρκείας, οι φιλοξενούμενοι πήραν εισιτήρια, τι θα πούμε σε όλους αυτούς; Δεν θέλω να νευριάσω γιατί θα πω πράγματα που κάποιοι θα τρέξουν να κρυφτούν. Πραγματικά ελπίζω να μην γίνεται σκόπιμα όλα αυτό και να λυθεί το μπέρδεμα.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags