Facebook Pixel Αφιέρωμα από Ισπανία! Αυτή την ελληνική ομάδα βλέπουν σαν τη... Σεβίλλη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-08 17:08:00

Τρομερός αφιέρωμα από Ισπανία! Αυτή την ελληνική ομάδα βλέπουν σαν τη... Σεβίλλη

Sportdog Team
Τρομερός αφιέρωμα από Ισπανία! Αυτή την ελληνική ομάδα βλέπουν σαν τη... Σεβίλλη

Για ακόμα μια φορά Μέσο από την Ιβηρική κάνει αφιέρωμα σε σύλλογο της χώρας μας, όπου μεταξύ άλλων την παρομοιάζουν με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Άρης: Τα ισπανικά μέσα ασχολήθηκαν για ακόμη μια φορά με τους «κιτρινόμαυρους», αφού αρκετοί συμπατριώτες τους έχουν επιλέξει τον Άρη ως σταθμό της καριέρας του. Αυτή τη φορά, επισημάνθηκε από τα ΜΜΕ της χώρας η συνύπαρξη παικτών της Σεβίλλης στον ελληνικό σύλλογο.

«Πέντε πρώην παίκτες από Μπέτις και Σεβίλλη, θα είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας», γράφτηκε μεταξύ άλλων σε ΜΜΕ της χώρας. 

«Ένα γκολ του Βέλεθ μετά πάσα του Μάνου Γκαρθία, στον πρώτο ημιτελικό ήταν αρκετό για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Άρης Θεσσαλονίκης. Οι δύο Ισπανοί είναι στην ομάδα της οποίας τεχνικός είναι ο Άκης Μάντζιος, αλλά δεν είναι οι μόνοι εκπρόσωποι του ισπανικού ποδοσφαίρου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό κείμενο που σημειώνει για τον Άρη πως είναι «η «πιο Σεβίλλη» ελληνική ομάδα», εξηγώντας πως πέντε παίκτες έχουν περάσει από τους συλλόγους της Σεβίλλης.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ρεάλ Μπέτις αγωνίστηκαν οι Λόρεν Μορόν, Ρούμπεν Πάρντο και Μαρτιν Μοντόγια πανηγύρισαν περνώντας στο τελευταίο εμπόδιο πριν κατακτήσουν το ασημένιο στην Ελλάδα. Από την άλλη, δύο πρώην παίκτες της Σεβίλλης υπερασπίζονται την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης: Ο Βαλεντίνο Φατόρε και ο Χουλιάν Κουέστα”.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε στο FIFA αυτός ο Ολυμπιακός - Άτυχος που παίζει όλη του τη χρονιά με Τερίμ - "Φώναζε" ο Νικολακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags