Facebook Pixel "Ψήνονται" επιστροφές στην ΑΕΚ - Τι ισχύει με Γκαρσία
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-08 17:00:00

Μπαίνει με φόρα στα Πλέι οφ - "Ψήνονται" επιστροφές στην ΑΕΚ - Τι ισχύει με Γκαρσία

Sportdog Team
Μπαίνει με φόρα στα Πλέι οφ - "Ψήνονται" επιστροφές στην ΑΕΚ - Τι ισχύει με Γκαρσία

"Φρέσκο" ρεπορτάζ για τους Κιτρινόμαυρους από τον Κώστα Κετσετζόγλου, δύο 24ωρο πριν την έναρξη των Πλέι οφ της Super League.

Ανοιχτό αφήνει ακόμη ο Κώστας Κετσετζόγλου το ενδεχόμενο να μπουν στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής στη Λαμία οι Λιβάι Γκαρσία και Πάολο Φερνάντες, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα δούμε σήμερα μήπως προπονηθούν ο Γκαρσία και ο Φερνάντες και μπουν στην αποστολή. Όχι στην ενδεκάδα όμως. Έχουμε ξαναδεί να μπαίνουν αποστολή παίκτες έχοντας 1-2 προπονήσεις. Ο Άμραμπατ και ο Γκατσίνοβιτς θα γυρίσουν μετά τη διακοπή, ενώ ο Ζίνι έχει δρόμο ακόμη. Ο Μουκουντί είναι έτοιμος και δεν αποκλείεται καθόλου να είναι βασικός», ανέφερε.

Παράλληλα τόνισε πόσο σημαντικό είναι για την «Ένωση» να μπει με νίκη στα playoffs εν όψει και της διακοπής αλλά και των τριών σερί ντέρμπι που θα δώσει σε μια εβδομάδα μετά και τον πολύ πιθανό πλέον αποκλεισμό Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ από το Conference League.

Σχετικά με την απόφαση να διεξαχθεί το Λαμία-ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών, είπε: «Είναι κρίμα, γιατί πολύς κόσμος είχε ήδη αγοράσει εισιτήρια. Δεν ξέρουμε τι έγινε και η Λαμία έβγαλε εισιτήρια ενώ στη συνέχεια βγήκε η κυβερνητική απόφαση ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Stop για τελικό σε Φιλαδέλφεια, ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη - Ντου και "ουρητήριο" στην Τούμπα - Μόνο ένα γήπεδο υπάρχει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags