Facebook Pixel Ξέρει τι να κάνει με Ολυμπιακό ο Τερίμ - "Μόνο νίκη ο στόχος του ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-08 21:56:00

Ξέρει τι να κάνει με Ολυμπιακό ο Τερίμ - "Μόνο νίκη ο στόχος του ΠΑΟ"

Sportdog Team
Ξέρει τι να κάνει με Ολυμπιακό ο Τερίμ - "Μόνο νίκη ο στόχος του ΠΑΟ"

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται για το ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους και ο Τούρκος τεχνικός ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει ώστε το Τριφύλλι να φτάσει στη νίκη που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Παναθηναϊκός: Με το σκεπτικό να αιφνιδιάσουν τον Ολυμπιακό θα κατέβουν στο ντέρμπι του Φαλήρου οι Πράσινοι όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφέροντας ότι τόσο ο Φατίχ Τερίμ όσο και οι παίκτες έχουν σημαδέψει τον αγώνα ως ένα ματς που είναι αρκετά κρίσιμο και θα καθορίσει πολλά για το πρωτάθλημα.

Παράλληλα σημείωσε ότι οι παίκτες θα προσπαθήσουν να πιέσουν και να σκοράρουν πρώτοι στο Καραϊσκάκη επισημαίνοντας ότι είναι σημαντικό να υπάρξει συγκέντρωση αμυντικά και να μην γίνουν λάθη τα οποία ο Ολυμπιακός μπορεί εύκολα να εκμεταλλευθεί.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα έχει ο Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι Ακαϊντίν ή Ούγκο δίπλα στον Αράο στο κέντρο της άμυνας είναι ένας από τους προβληματισμούς του Τερίμ, και Ρούμπεν ή Ζέκα άλλος ένας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε στο FIFA αυτός ο Ολυμπιακός - Άτυχος που παίζει όλη του τη χρονιά με Τερίμ - "Φώναζε" ο Νικολακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags