Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μεγάλο λάθος Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-08 19:30:00

"Μεγάλο λάθος Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη - Υδραυλικός για καζανάκι ο Ποντένσε - Δεν... καταλαβαίνει ο Μαρινάκης"

του Γιώργου Κτενά

"Ποτέ ξανά αυτό με τον Κώστα, δεν μπορεί..."! Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στο Sportdog.gr για την ήττα-αποκλεισμό των Πειραιωτών από την Ευρώπη, για την εικόνα της ομάδας, αλλά και για την ανανέωση του συμβολαίου του Βάσκου προπονητή.

Το γεγονός ότι το ευρωπαϊκό ταξίδι τού Ολυμπιακού έχει τελειώσει για φέτος σχολίασε, μέσω του sportdog, ο Νίκος Βαμβακούλας, με αφορμή τη βαριά ήττα των Ερυθρόλευκων από τη Μακάμπι στο Καραϊσκάκη, με 4-1.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε ακόμα στην αξιοποίηση των Φορτούνη και Ποντένσε στην 11άδα του Ολυμπιακού, στην ανανέωση στο συμβόλαιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει δείξει, όπως είπε χαρακτηριστικά, ότι δεν τον σταματάει τίποτα.

"Τέλος η Ευρώπη για Ολυμπιακό - Αυτό να κάνει μετά την Μακάμπι - Θα το ψιλοπαλέψει ο ΠΑΟΚ"

"Ο Ολυμπιακός δεν ήταν κακός, μην βλέπουμε μόνο το σκορ, έκανε λάθη και έφαγε τα γκολ, δεν ήταν κακός", ανέφερε αρχικά ο Ν. Βαμβακούλας και πρόσθεσε για τη ρεβάνς: "Είναι καλή ομάδα η Μακάμπι και ο Ολυμπιακός με τον καινούργιο προπονητή, έναν μήνα τώρα, έχει κάνει ήδη πολλά. Αλλά έχει τελειώσει το ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ δύσκολο πια".

Είδατε τον ΠΑΟΚ;

"Ο ΠΑΟΚ θα το ψιλοπαλέψει, γιατι κι αυτή είναι δύσκολη ομάδα που έπαιξε. Μακάρι να περάσει μια από τις δύο ελληνικές ομάδες".

Τι θα πρέπει να κάνει τώρα ο Ολυμπιακός;

"Να βάλει πλώρη για τα εδώ ματς, δύσκολη κατάσταση στα πλέι οφ με την κλήρωση που έχει, τώρα θα δείξει αν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα".

"Ποτέ στα άκρα ο Φορτούνης - Υδραυλικός για καζανάκι ο Ποντένσε - Αυτό άλλαξε ο Μεντιλίμπαρ"

Τι βλέπετε στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και έχει ενδιαφέρον;

"Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο Φορτούνης δεν μπορεί να παίξει στα πλάγια, μπορεί να τον βάζουν και να παίζει καλά αλλά η θέση του είναι πίσω από τον φορ, όχι δεξιά και αριστερά. Tον Ποντένσε, επίσης, δεν θα τον έβγαζα ποτέ, γιατί τέτοιοι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στα πλάγια, είναι ανακατωσούρας, εκτός κι αν είναι κουρασμένος. Στην Ελλάδα δεν θα έπρεπε να βγει ποτέ. Διότι ακόμα και καλός όταν δεν είναι, κάποια στιγμή μπορεί να κάνει σουτ,, να βγάλει ασίστ, να κερδίσει πέναλτι. Είναι υδραυλικός που έχει χαλάσει η βρύση στο σπίτι και εκείνος φτιάχνει το καζανάκι"

Τι έχει αλλάξει ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό;

"Βρήκε τρεχαντήρια στο κέντρο, παίκτες που δεν υπολόγιζε άλλος προπονητής αυτός έχει τον τρόπο να αντλεί πράγματα".

Πώς σχολιάζετε την ανανέωση στο συμβόλαιο του προπονητή;

"Έχει αποδείξει ο Μαρινάκης ότι δεν καταλαβαίνει από αυτά. Αν δει ότι κάποιος έχει να δώσει, είναι πανέξυπνος άνθρωπος, προχωράει για το καλό του Ολυμπιακού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επισκίασαν την Επίδαυρο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Συμφώνησε... λόγω Μακάμπι ο Μεντιλίμπαρ - Αδιάβαστος Ραζβάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags