Facebook Pixel Οριστική απόφαση της ΔΕΑΒ για το Λαμία - ΑΕΚ - Χωρίς κόσμο το ματς
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-08 20:27:00

Οριστική απόφαση της ΔΕΑΒ για το Λαμία - ΑΕΚ - Χωρίς κόσμο το ματς - Η αιτιολογία

Sportdog Team
Οριστική απόφαση της ΔΕΑΒ για το Λαμία - ΑΕΚ - Χωρίς κόσμο το ματς - Η αιτιολογία

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής (8/3) η ΔΕΑΒ όπου έκανε γνωστό πως αγώνας της Ένωσης με τη Λαμία θα γίνει οριστικά χωρίς κόσμο, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους της απόφασης.

ΔΕΑΒ: Οριστικά χωρίς θεατές θα γίνει ο αγώνας της Λαμίας με την ΑΕΚ, την Κυριακή (10/3) για την πρεμιέρα των play off, μιας και το απόγευμα της Παρασκευής (8/3) η Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας ότι εμμένει στην απόφαση που είχε γίνει γνωστή μιας και η γηπεδούχος ομάδας δεν προσκόμισε κάποιο στοιχείο ή έγγραφο πως οι κάμερες στο γήπεδο λειτουργούν κανονικά.

"Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι, με την υπ' αριθμ. 7/08-03-2024 απόφασή της, απέρριψε την από 8/3/2024 αίτηση θεραπείας της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για ανάκληση της υπ' αριθμ. 6/2024 απόφασής της, καθόσον ο σχετικός ισχυρισμός της αιτούσας ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο ή έγγραφο που η ίδια η αιτούσα όφειλε να προσκομίσει.

Ως εκ τούτου, ισχύει η υπ' αριθμ. 6/2024 απόφαση επιβολής διοικητικής κύρωσης της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΚ που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούσαν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο, όπως ο νόμος ορίζει", αναφέρει η ΔΕΑΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επισκίασαν την Επίδαυρο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Συμφώνησε... λόγω Μακάμπι ο Μεντιλίμπαρ - Αδιάβαστος Ραζβάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags