Facebook Pixel Έχει βρει το... κουμπί του Λουτσέσκου ο Μάντζιος
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 14:02:00

Έχει βρει το... κουμπί του Λουτσέσκου ο Μάντζιος - "Αποθέωση της τακτικής στην Τούμπα"

Sportdog Team
Έχει βρει το... κουμπί του Λουτσέσκου ο Μάντζιος - "Αποθέωση της τακτικής στην Τούμπα"

Οι Κίτρινοι πήραν πολύ μεγάλη νίκη στην Τούμπα κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά και ο Έλληνας τεχνικός δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει πάρει τον... αέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αλέξης Σαββόπουλος: Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 αποθέωσε τον Άκη Μάντζιο για την τακτική προσέγγιση στο ματς και συνολικότερα για την εικόνα που εμφανίζουν οι Κίτρινοι.

«Έχει βρει τον τρόπο απέναντι σε ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου ο Μάντζιος. Σε 11 ματς με αντίπαλο τον Λουτσέσκου έχει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, οι ήττες έχουν έρθει με παλιές ομάδες όχι με τον Άρη. Ακολούθησε πιστά το πλάνο του Μάντζιου ως το τέλος ο Άρης, σχετικά εύκολα πήρε το παιχνίδι σε μια αποθέωση της τακτικής και της προσήλωσης σε πλάνο. Αλλά είναι και μια αποθέωση και του εκπληκτικού φορ που έχει ο Άρης.

Θυμίζει λίγο Κάμπορα ο Μορόν, να δούμε πως θα καταφέρει να τον κρατήσει ο Άρης μετά το καλοκαίρι. Ο Μοντόγια εξελίσσεται σε αμυντικό εξολοθρευτή, εξαφάνισε Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, το ίδιο έχει κάνει με τον Ελίασον και με άλλος παίκτες. Μετά το τέλος του αγώνα, υπήρξε ένα δώρο του Μάντζιου στους παίκτες και τους έδωσε πέντε ημέρες ρεπό
», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Σαββόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα πέναλτι ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Έπρεπε να αποβληθεί ο Ναβάρο; - Τι έγινε με Ποντένσε (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags