Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Πολυδιαφημίστηκε ο Λουτσέσκου - Παράτησα το Λαμία-ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 13:23:00

"Θέλει σταθερή 11αδα και Αλεξανδρόπουλο - Πολυδιαφημίστηκε ο Λουτσέσκου - Παράτησα το Λαμία-ΑΕΚ στο 30’"!

του Γιώργου Κτενά

"Το δίδυμο Μπακασέτα-Ιωαννίδη θα βοηθήσει και την Εθνική"! Γιατί η Ένωση παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες και τα λάθη του Ρουμάνου προπονητή στο ντέρμπι της Τούμπας...

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η πρώτη αγωνιστική τού μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ, δεδομένου ότι ανατράπηκε η σειρά που υπήρχε στη βαθμολογία, μετά από τις νίκες του Παναθηναϊκού, του Άρη και της ΑΕΚ, και φυσικά υπήρξε νέο ενδιαφέρον για την κατάκτηση του τίτλου.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Σάκη Τσιώλη, πεπειραμένο προπονητή με μακρά θητεία στους πάγκους, προκειμένου να σχολιάσει τα παιχνίδια αλλά να μας κάνει και μια πρόβλεψη για τη συνέχεια των πλέι οφ.

"Για αυτό δεν βγήκε το ματς του Μεντιλίμπαρ - Έχει θέματα ο Ολυμπιακός - Λείπει ο Αλεξανδρόπουλος από τα χαφ"

"Στο Καραϊσκάκη ήταν παιχνίδι που σίγουρα ο Παναθηναϊκός έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν πιο γρήγορος, μαζεμένος, συγκεντρωμένος. Ο Ολυμπιακός με το 4-4-2 ήθελε έναν χαφ για να παίζει με αυτόν τον τρόπο, δεν του βγήκε γιατί ο Παναθηναϊκός είχε παραπάνω παίκτη αλλά και γιατί ο Ναβάρο δεν μπόρεσε να βγάλει αυτά που ήθελε ο Μεντιλίμπαρ", ανέφερε αρχικά ο Σ. Τσιώλης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αν ο Ναβάρο να είχε κάνει το 2-1 μπορεί να μάζευε το παιχνίδι, αλλά μετά τον πήρε τον Ολυμπιακό το σκορ από κάτω και κάπως τα πράγματα έγιναν  δύσκολα. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν ήταν τυχαίο το ματς με τη Μακάμπι, έχει θέματα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να σταθεροποιηθεί μια 11άδα, κάτι που πήγε να κάνει από την αρχή. Αλλά οι τραυματισμοί και η κούραση έφεραν ξανά το ροτέισον στο επίκεντρο και αυτό έχει στοιχίσει. Ο Αλεξανδρόπουλος λείπει από τον χώρο του κέντρου".

"Θα τιναζόταν στον αέρα ο Παναθηναϊκός - Απαραίτητα 11αδάτοι Ντεσπόντοφ και Ντέλιας - Πολυδιαφημίστηκε ο Λουτσέσκου"

Οι αντίπαλοι χτυπούν από την πλευρά του Ροντινέι, ο Ναβάρο όπως είπατε δεν ήταν για τη θέση που έπαιξε. Έκανε περισσότερα λάθη ο Μεντιλίμπαρ ή περισσότερα σωστά ο Τερίμ;

"Ο Παναθηναϊκός αν έχανε αυτό το ματς θα τιναζόταν όλη η σεζόν στον αέρα. Ο Ιωαννίδης βρίσκει τα πατήματά του, δένει το δίδυμο με Μπακασέτα κι αυτό είναι καλό και για την Εθνική ομάδα. Τον βοήθησε το παιχνίδι τον Παναθηναϊκό για να παρει τη νίκη".

Πώς είδατε το ΠΑΟΚ-Άρης;

"Είναι άλλο ματς, από την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ είχε υπεροχή, είχε όλο το ματς δικό του, αλλά ο Ντεσπόντοφ μαζί με τον Κωνσταντέλια δεν γίνεται να μην ξεκινούν στην 11άδα στα δύσκολα ματς. Μπερδεύτηκε κάπου ο ΠΑΟΚ αλλά και πάλι έβγαλε φάσεις, ήρθε κοντά στην περιοχή. Αυτό που τον στοιχειώνει είναι ο κεντρικός σέντερ φορ, δεν μπορεί να τελειώσει τις φάσεις. Ο Άρης δεν ξανάκανε τόσο λίγες τελικές όσες στην Τούμπα, αλλά ο Μορόν έδειξε ότι με ένα κοντρόλ και εκτέλεση τελείωσε το ντέρμπι"

Ο Μάντζιος έχει πάρει τον αέρα του Λουτσέσκου;

"Όλα παίζουν ρόλο, σίγουρα ο Άκης έχει δεθεί με το dna τού Άρη και τον καθοδηγεί με τον καλύτερο τρόπο. Πολυδιαφημίστηκε και ο Λουτσέσκου. Το σημαντικό είναι ότι το dna τού Άρη και του Άκη δένουν πολύ καλά πλέον. Κοουτσάρει κατά τη διάρκεια του αγώνα, ξέρει να διασφαλίσει αποτέλεσμα ή να ρισκάρει αν χρειαστεί".

"Για αυτό σταμάτησα να βλέπω το Λαμία-ΑΕΚ στο 30ο λεπτό - Δύσκολα θα επανέλθει ο Ολυμπιακός - Φαβορί..."

Το παιχνίδι της ΑΕΚ στη Λαμία;

"Αυτό που με στεναχώρησε σε αυτό το ματς, για αυτό και σταμάτησα να το βλέπω στο 30ο λεπτό, είναι ότι ως Λαμία πηγαίνεις από τη αρχή με περιοδιάθεση να μείνεις πίσω. Με ομάδες όπως η ΑΕΚ κατά 99% δεν γλιτώνεις, δεν μπορείς να δίνεις τόσες στημένες φάσεις στην περιοχή σου, δεν μου βγαίνει να παρακολουθήσω τέτοιο ματς".

Πώς βλέπετε τη συνέχεια των πλέι οφ;

"Αποδεικνύεται ότι η ΑΕΚ είναι το φαβορί και από την άλλη ότι ο Παναθηναϊκός πραγματικά θα είναι πολύ δυνατός στα πλέι οφ. Κι αυτό είναι σημαντικό για τα πλέι οφ. Και ο ΠΑΟΚ θα μπει, θεωρώ δύσκολο για τον Ολυμπιακό να επανέλθει και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο Άρης είναι αυτός που θα δρομολογήσει εξελίξεις και θα είναι η ομάδα που θα βγάλει τον πρωταθλητή".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα πέναλτι ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Έπρεπε να αποβληθεί ο Ναβάρο; - Τι έγινε με Ποντένσε (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags