Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντέμης: "Σωστά το σκέφτηκε ο Μεντιλίμπαρ, αλλά... - Αυτό κρατάω από τον Παναθηναϊκό" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 10:14:00

Ντέμης: "Σωστά το σκέφτηκε ο Μεντιλίμπαρ, αλλά... - Αυτό κρατάω από τον Παναθηναϊκό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (1-3) για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League. Τι κράτησε από το ματς του τριφυλλιού.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ ανέλυσε στην εκπομπή του στη NOVA το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» και στάθηκε στη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ. 

«Έτσι όπως το σκέφτηκε από πριν ο Μεντιλίμπαρ, σωστά το σκέφτηκε. Θα λειτουργούσε. Απλά για να βγει θα έπρεπε η μπάλα να είναι στα πόδια του Ολυμπιακού και να παίζει έχοντας τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του. Δεν κατάφερε να το κάνει αυτό, επειδή το ματς ήταν μοιρασμένο. Του Παναθηναϊκού του βγήκε, δεν είδε κάτι. Ήξερε πως έπρεπε να πάρει αυτό το ματς, επειδή θα λιγόστευαν οι ελπίδες του για τίτλο. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από το ματς του Παναθηναϊκού εκτός από μια καλή απόδοση και όμορφα γκολ ήταν η νοοτροπία του. Δεν είναι μόνο ότι το γύρισε, έκανε το 1-3 και δεν απειλήθηκε», είπε ο Ντέμης Νικολαϊδης.

«Δήλωσε ''παρών'' στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Γιατί, ξαναλέω, δεν θα μπορούσε να επανέλθει εάν έχανε. Θα ήταν πολύ δύσκολο. Και εάν τον ξαναδούμε έτσι; Το θέμα είναι να το κρατήσει. Μπορεί να το κρατήσει; Πράγμα πολύ δύσκολο, να παίξει τόσο καλά μια ομάδα. Εάν το κρατήσει, μιλάμε για πολύ ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα», είπε ο πρώην διεθνής φορ.

Δείτε το βίντεο στην αρχή του κειμένου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags