Facebook Pixel Κώστας Ραπτόπουλος: Αποκάλυψη για την "μπούκα" ΠΑΟΚτσήδων στη Μεσήμβρια
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-13 15:20:00

Ρεπορτάζ Ραπτόπουλου για το ντου οπαδών του ΠΑΟΚ - "Αντιμίλησε ο Μεϊτέ", τι συνέβη με Σαμάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ρεπορτάζ Ραπτόπουλου για το ντου οπαδών του ΠΑΟΚ - "Αντιμίλησε ο Μεϊτέ", τι συνέβη με Σαμάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός τοποθετήθηκε για την "επίσκεψη" οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση και έδωσε "καυτές" ειδήσεις.

Ο ΠΑΟΚ μετράει δύο σερί ήττες, που τον έφεραν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και με το 1,5 πόδι εκτός Ευρώπης και ορισμένοι οπαδοί του Δικέφαλου παρέστησαν στην προπόνηση της ομάδας, κάνοντας τα παράπονά τους.

Ο Κώστας Ραπτόπουλος μίλησε για το συμβάν και έδωσε πληροφορίες για όσα έγιναν στη Μεσήμβρια!

Τα σημαντικότερα από όσα είπε:

"Αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ τα μαθαίνουμε από την Αθήνα, όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες ομάδες. Εγώ είμαι με το λαό του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος θέλει τη νίκη κι όταν αυτή δεν έρχεται, έχουμε τέτοια περιστατικά. Γιατί έγινε η μπούκα στη Μεσήμβρια μετά τον Άρη και όχι μετά τον Παναθηναϊκό ή την Ντιναμό; Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ, ως μπάτζετ, έχει ως ''εχθρό'' την Αθήνα αλλά ο λαός έχει ως "εχθρό" τον Άρη! Αυτό είναι ένα κοινωνιολογικό θέμα, βέβαια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκολτζής από Ελλάδα για ΠΑΟΚ, τον... έψαξαν και τον Γενάρη - 6μηνο ban για πειθαρχικό παράπτωμα! (Vid)

Η εντολή της ΠΑΕ ήταν να μη χαλάσει το κλίμα ενόψει της ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εγώ είμαι υπέρ των παιδιών, ανέβασαν και μια ανακοίνωση κατά του Λουτσέσκου. Θεωρώ κομβικό το παιχνίδι της Πέμπτης, γιατί αν δεν προκριθεί θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα για όλους. Προπονητή, παίκτες και δημοσιογράφους.

Έγιναν κι άλλα στη Μεσήμβρια. Μιλάνε για προπηλακισμό του Σταμάτα και του είπαν "σταμάτα, δεν μπορούμε να σε δούμε άλλο". Δεν ξέρω αν υπάρχουν καθυστερήσεις πληρωμών στην ομάδα, γιατί υπάρχει μια φήμη. Κι επίσης γνωρίζω ότι τους αντιμίλησε ο Μεϊτέ, ο οποίος δεν το ανέχτηκε όλο αυτό που έγινε.

Είναι παλιομοδίτικο αυτό με τις "επισκέψεις" στο προπονητικό, γιατί κανείς παίκτης δεν είναι αδιάφορος. Σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι πως έχει Έλληνες και καταλαβαίνουν τι σημαίνει το ντέρμπι με τον Άρη. Ο Μεϊτέ μπορεί να πάει στον ατζέντη του και να πει "δε γουστάρω να παίξω". Για τον ΠΑΟΚ ως ομάδα, βλέπω να υπερβάλλει στο πρώτο 20λεπτο με Ντιναμό. Αν δε βρει γρήγορο γκολ, θα γίνει... μανούρα".

Αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags