Facebook Pixel Αποκάλυψη για τον τελικό Κυπέλλου - Τότε οι νέες συζητήσεις για κόσμο
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-13 18:27:00

Αποκάλυψη για τον τελικό Κυπέλλου - Oι νέες συζητήσεις για κόσμο

Sportdog Team
Αποκάλυψη για τον τελικό Κυπέλλου - Oι νέες συζητήσεις για κόσμο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη μίλησε παράγοντας της ΕΠΟ όπου και αναφέρθηκε στον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου και στο πως τελικά θα γίνει.

Στέργιος Αντωνίου: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και μίλησε για την έδρα του τελικού Κυπέλλου, τη νέα συνάντηση που θα γίνει ενώ σχολίασε πως η Βόρεια Ελλάδα θα έπρεπε να έχει ένα ουδέτερο γήπεδο για να γίνει εκεί ο τελικός.

«Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, σήμερα επιβεβαιώθηκε απλά πως είναι θέμα προκήρυξης και αυτό λέει για γήπεδο στην κεντρική Ελλάδα. Βέβαια υπάρχει έννομο συμφέρον και από τις δύο ομάδες, αν συμφωνήσουν μεταξύ τους ίσως μπορεί να γίνει αλλού. Το θεμιτό και το ευχάριστο θα ήταν να γίνει με κόσμο. Μετά τους αγώνες της Εθνικής θα συζητηθεί ξανά το θέμα του τελικού, εκεί πιστεύω πως θα γίνει συνάντηση με τον κ.Μπέο και με την Αστυνομία. 

Το μέχρι τώρα δεδομένο από τον κ.Μπέο ήταν μόνο για μαθητές, όμως αυτό προϋποθέτει και συνοδούς. Αν καταλήξουν οι δύο ομάδες, μετά θα καταλήξουν στον κ.Βρούτση και στον κ.Μπέο. Εκεί θα αποφασιστεί αν θα γίνει με κόσμο ή όχι. Θα έπρεπε να έχει η Βόρεια Ελλάδα ένα ουδέτερο γήπεδο για να μπορούμε να συζητήσουμε για έναν τελικό. Το ΟΑΚΑ είναι εθνικό στάδιο και θα έπρεπε να συνεισφέρει η Πολιτεία στις εργασίες που έπρεπε να γίνουν», είπε ο Στέργιος Αντωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συζητήσεις για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας - 100 εκατ. ζήτησε ο ιδιοκτήτης - Deal μετά το πρωτάθλημα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags