Facebook Pixel ΑΕΚ: Δημοσίευμα... φωτιά για Αλμέιδα - Στη λίστα μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-13 20:58:00

Δημοσίευμα... φωτιά για Αλμέιδα - Στη λίστα μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας

Sportdog Team
Δημοσίευμα... φωτιά για Αλμέιδα - Στη λίστα μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας

Νέα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Αργεντίνου τεχνικού της ΑΕΚ καθώς αναφέρουν ότι ο Ματίας Αλμέιδα είναι στη λίστα πολύ γνωστής ομάδας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Λάτσιο: Στην αναζήτηση του επόμενου προπονητή είναι οι Λατσιάλι μετά την παραίτηση του Σάρι, με τις πληροφορίες από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν ότι η ομάδα θα πορευτεί μέχρι το καλοκαίρι με τον υπηρεσιακό τεχνικό, Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο και τότε θα κοιτάξει για νέο προπονητή και μάλιστα ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport σημειώνει ότι ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο Ματίας Αλμέιδα, όπως και οι Ιγκόρ Τούντορ, Ραφαέλε Παλαντίνο, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.

Παράλληλα γίνεται αναφορά και στον Σέρχιο Κονσεϊσάο, που είναι στην Πόρτο και συγκεκριμένα σημειώνεται ότι «στο τέλος της χρονιάς θα κλείσει την επταετή εμπειρία του με την Πόρτο. Η πρόσφατη δήλωση του "Forza Lazio" στην τηλεόραση μετά τον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ στο Champions League θα μπορούσε επίσης να είναι μια ένδειξη. Σίγουρα άνοιξε την καρδιά του στους οπαδούς της Λάτσιο που θα τον υποδέχονταν με ανοιχτές αγκάλες»

«Εκτός από τον Πορτογάλο, υπάρχει και άλλος ένας πρώην παίκτης της Λάτσιο από το 2000,που παρακολουθείται στενά: ο Ματίας Αλμέιδα, νυν προπονητής της ΑΕΚ. Θα ήταν επίσης μια πολύ ευπρόσδεκτη λύση στην αγορά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ για τον Ματίας Αλμέιδα και το ενδιαφέρον της Λάτσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συζητήσεις για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας - 100 εκατ. ζήτησε ο ιδιοκτήτης - Deal μετά το πρωτάθλημα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags