Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πιθανό του Μουσλέρα" - Ο "όρος" για να πουλήσει Ιωαννίδη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-14 15:57:00

"Πιθανό του Μουσλέρα για Παναθηναϊκό" - Ο "όρος" για να πουλήσει τον Ιωαννίδη ο Αλαφούζος

Sportdog Team
"Πιθανό του Μουσλέρα για Παναθηναϊκό" - Ο "όρος" για να πουλήσει τον Ιωαννίδη ο Αλαφούζος

Τι συμβαίνει με τους τερματοφύλακες στο Τριφύλλι και τα σενάρια για τον Έλληνα επιθετικό

Τουρκικά ΜΜΕ μιλούν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φερνάντο Μουσλέρα και ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως πρόκειται για ένα σενάριο που δεν μπορεί να αποκλειστεί, μολονότι δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

«Δεν το αποκλείω. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα τεράστιας κλάσης, ο οποίος παρότι κλείνει τον Ιούνιο τα 38 είναι ο κορυφαίος στη θέση του στην Τουρκία και κάνει και φέτος καταπληκτική σεζόν. Οπότε κρατάμε το σενάριο για τον Μουσλέρα στην άκρη του μυαλού μας, γιατί ο Μπρινιόλι θα αποχωρήσει και ο Ντραγκόφσκι είναι δανεικός με οψιόν αγοράς. Οπότε υπάρχει στο ρόστερ σίγουρος μόνο ο Λοντίγκιν», ανέφερε.

Παράλληλα, για το ενδιαφέρον από το εξωτερικό που συγκεντρώνει όλο και πιο έντονα ο Φώτης Ιωαννίδης, είπε: «Ο πιο ασφαλής τρόπος για να μεγαλώσει μια ομάδα είναι να κάνει πωλήσεις. Τα χρήματα που μπορούν να μπουν στα ταμεία σου μπορούν να επενδυθούν για να γίνεις καλύτερος. Για να πωληθεί ο Ιωαννίδης, θα πρέπει, βέβαια, να είναι ευχαριστημένος και ο Παναθηναϊκός. Να πάρει ένα ποσό που θα μπορεί να το επενδύσει στην ομάδα και ταυτόχρονα έτσι θα στρέψει τα βλέμματα της Ευρώπης πάνω του και για μελλοντικές μεταγραφικές κινήσεις».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags