Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: Μεγάλο… λάθος της ΑΕΚ - Τον θέλει κορυφαία ομάδα της Ευρώπης
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-14 17:40:00

Μεγάλο… λάθος της ΑΕΚ με Πάλμα - Τον θέλει κορυφαία ομάδα της Ευρώπης - "Μεταγραφή 10-15 εκατομμυρίων"!

του Γιώργου Κτενά

Ο πρώην άσος του Άρη εκτόξευσε την καριέρα του σε λίγους μήνες. Οι Big 4 δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη Super League και τώρα ετοιμάζεται να αφήσει τη Σέλτικ, για να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Και οι Σκωτσέζοι θα πληρωθούν πολύ καλά...

Εξαιρετική σεζόν διανύει με τη φανέλα τής Σέλτικ ο Λουίς Πάλμα, καθώς στη Σκωτία βρήκε ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Κι αυτή την ευκαιρία την άρπαξε από τα μαλλιά.

Ο 24χρονος άσος έχει 30 συμμετοχές, 9 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής φέτος, δικαιώνοντας πλήρως τη μεταγραφή του στα τέλη τού Αυγούστου με 4,5 εκατ. ευρώ transfer fee από τον Άρη - Οι Κίτρινοι, μάλιστα, έχουν κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης.

Οι άνθρωποι της Σέλτικ ήθελαν να καλύψουν το κενό τού Πορτογάλου Ζότα, που είχε πωληθεί με 30 εκατ. ευρώ στην Αλ Ιτιχάντ το περασμένο καλοκαίρι, αν και κάθε άλλο παρά δεδομενη ήταν η παρουσία τού Λουίς Πάλμα στην 11άδα.

Παρόλα αυτά ο άσος από την Ονδούρα ήρθε με φόρα, διεκδίκησε τις πιθανότητες που είχε και έχει γίνει βασικό μέλος. Μάλιστα, δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει όχι μόνο στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, που δεν θα έλεγε κάποιος ότι είναι πιο δυνατό από τη Super League. Αλλά και στο Champions League, που το επίπεδο είναι το κορυφαίο. 

Για αυτό και στην Ισπανία γράφουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης! Κι εδώ είναι που οι τρεις μεγάλοι τού ελληνικού πρωταθλήματος το φυσάνε και δεν κρυώνει, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ λόγω της αντιπαλότητας με τον Άρη δεν θα μπορούσε να τον διεκδικήσει: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν έχουν στο ρόστερ τους παίκτες με τα χαρακτηριστικά του Λουίς Πάλμα.

"Σε κακό φεγγάρι όλη η Σέλτικ - Πώληση με 15 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο - θα έπιανε στην ΑΕΚ"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Αντωνίου, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Σκωτία, προκειμένου να μας δώσει χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να εμπλουτίσουν το ρεπορτάζ.

"Είναι τραυματίας αυτή την περίοδο, αν και αυτό το διάστημα είναι σε κακό φεγγάρι όλη η Σέλτικ και, μοιραία, κι εκείνος μαζί της", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:"Είχε μπει πολύ δυνατά στην αρχή, τώρα κάπως έχει επηρεαστεί από την υπόλοιπη ομάδα. Έκανε μεταγραφή η Σέλτικ στη θέση του, γενικότερα υπάρχει και ανταγωνισμός στην ομάδα".

Υπάρχει ρεπορτάζ που τον συνδέει με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Και πέρσι είχε δώσει παίκτη στην Ισπανία η Σέλτικ. Θεωρώ ότι αν αποφασίσει να τον παραχωρήσει, δεν θα το κάνει για λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ αν βρεθεί στην πόρτα της μια ομάδα όπως η Ατλέτικο. Για άλλης δυναμικής/πορτοφολιού κλαμπ μπορεί να ζητήσει κάπου κοντά στα 12 εκατ. ευρώ".

Ήταν λάθος που δεν τον κυνήγησαν οι ελληνικές ομάδες;

"Είχε ταβανιάσει τις προσδοκίες του στον Άρη, ήταν φευγάτος από εκεί. Αλλά θα έπιανε και στην Ελλάδα γιατί είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ εύκολα να μην έπιανε. Ειδικά στην ΑΕΚ πιστεύω, με βάση τα στοιχεία του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συζητήσεις για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας - 100 εκατ. ζήτησε ο ιδιοκτήτης - Deal μετά το πρωτάθλημα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags