Facebook Pixel Παύλος Κοντογιαννίδης: "ΑΕΚ που ζωγραφίζει - Το είπα και σε Μελισσανίδη"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-17 12:30:00

Κοντογιαννίδης: "ΑΕΚ που ζωγραφίζει στο χορτάρι! Αν νικάς στο Καραϊσκάκη τότε... - Το είπα και σε Μελισσανίδη"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη

Η ελληνοποίηση 90%, ο Φετφατζίδης και το φαβορί για τίτλο! Ο βαμμένος Ενωσίτης ηθοποιός εξομολογείται πως έγινε ΑΕΚ, τι του είχε πει ο Μίμης Παπαϊωάννου για το χάλασε η μεταγραφή με ΠΑΟΚ 

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε στο Sportdog ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στη Βέροια, πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και αποκαλύπτει τον ρόλο του Μίμη Παπαϊωάννου στο να γίνει οπαδός της ΑΕΚ. Θυμήθηκε το πρώτο παιχνίδι που είδε την Ένωση στο γήπεδο και τη γκολάρα που του έμεινε αξέχαστη, αλλά και την ομάδα που… ζωγράφιζε στο χορτάρι.

Παράλληλα εξήγησε γιατί βλέπει ως φαβορί για δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου το συγκρότημα του Ματίας Αλμέιδα, εξέφρασε όμως και άποψη για τα μεταγραφικά. «Οπωσδήποτε 90% ελληνοποίηση», ανέφερε ο καλλιτέχνης, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφική του «καψούρα», τον Γιάννη Φετφατζίδη και έστειλε το δικό του μήνυμα για την αναγέννηση της Εθνικής. «Για να έχει η Εθνική παιχτούρια χρειάζονται φυτώρια», λέει.

Στο τέλος μίλησε για τη συμμετοχή του «Κινήματος των Φτωχών», του οποίου ηγείται, στις Ευρωεκλογές και αναφέρθηκε με χιούμορ στο… παγκόσμιο ρεκόρ που κατέχει στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. «Πήρα 18.000 ψήφους. Αν με ψήφιζαν και οι ΑΕΚτζήδες» θα είχα 50.000», δηλώνει χαριτολογώντας με περίσσια αισιοδοξία.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportdog.gr και στον Χρήστο Κωνσταντινίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags