Facebook Pixel Super League: Επιστρέφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Διούδης
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-16 18:08:00

Επιστρέφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Διούδης - "Διαφωνία" του προέδρου με τον βασικό τερματοφύλακα!

του Νίκου Στεργίου
Επιστρέφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Διούδης - "Διαφωνία" του προέδρου με τον βασικό τερματοφύλακα!

Γύρισε στην Εθνική και θέλει να επιστρέψει και στη Σούπερ Λιγκ. Ο πρώην κίπερ του Παναθηναϊκού και του Άρη θα επιστρέψει μόνο για να πάρει γάντια βασικού, σε ομάδα που θα πρωταγωνιστεί...

Ο Σωκράτης Διούδης κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας για το σπουδαίο ματς με το Καζακστάν και -ελπίζουμε- με Γεωργία ή Λουξεμβούργο στη συνέχεια. Μπορεί ο Έλληνας γκολκίπερ να έχει «χαθεί» κάπως από την ελληνική επικαιρότητα λόγω της μεταγραφής του στην Πολωνία, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολουθεί την πορεία του.

Ο Διούδης μετρά 12 συμμετοχές ως βασικός με τη φανέλα της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν στο φετινό πολωνικό προωτάθλημα, το οποίος αριθμεί 24 αγωνιστικές έως τώρα. Ξεκίνησε ως αναπληρωματικός τη σεζόν, αλλά στο 7ο παιχνίδι της σεζόν πήρε φανέλα βασικού και έκτοτε μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα έως τις 11 Νοεμβρίου. Και αυτό γιατί σε αναμέτρηση με τη Λοτζ, ο Έλληνας γκολκίπερ χτύπησε αντίπαλο και αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 6 αγωνιστικές. Η επιστροφή του στη δράση σήμανε και την επάνοδό του στη βασική ενδεκάδα, καθώς έχει υπερασπιστεί την εστία της Ζαγκλέμπιε στα 3 τελευταία παιχνίδια.

Όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog, ακούγεται έντονα ότι ο Διούδης σχεδιάζει τον επαναπατρισμό του εν όψει της επόμενης σεζόν. Μάλιστα, γίνεται λόγος για πιθανή επιστροφή του 31χρονου γκολκίπερ στον Άρη προκειμένου να αντικαταστήσει τον Χουλιάν Κουέστα!

Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το ερχόμενο καλοκαίρι και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι -σε πρώτη φάση- δεν τα βρίσκει με τον Θόδωρο Καρυπίδη στο οικονομικό κομμάτι για να ανανεώσει. Είναι ακόμα νωρίς, αλλά όσο δεν σημειώνονται θετικές εξελίξεις με τον Κουέστα, τόσο θα αυξάνονται τα σενάρια για αποχώρηση και τα ονόματα για πιθανή διαδοχή του.

Σε περίπτωση που όντως ο Άρης αποχαιρετήσει τον βασικό του τερματοφύλακα, ο Διούδης θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική επιλογή για την επόμενη μέρα της ομάδας. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξουν κρούσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες, αφού πρόκειται τερματοφύλακα που βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του και παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πλακώθηκε" με τον ιδιοκτήτη και πήρε 1.5 εκατ. ο Ίβιτς - Έρχεται Καραϊσκάκη με Φενέρ και... μένει για τον Τερίμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags