Ο Ματίας Αλμέιδα εθεάθη στο κότερο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Όχι, δεν πήγαν για να ανακαλύψουν λαυράκια, ποδοσφαιρικά, αλλά για να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές, μιας και η ομάδα έχει διήμερο ρεπό, λόγω της διακοπής για τον αγώνα-μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας με τον Καζακστάν.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ με τον προπονητή της ομάδας απέδρασαν στις εξωτικές Σπέτσες, με τον Αργεντινό τεχνικό ανεβάζει ιστορία στο Instagram σε φάση… ψαρέματος με το σχόλιο «Χαρούμενη Κυριακή». Είναι ένα χόμπι που ο «Πελάδο» εξασκούσε με τον αείμνηστο πατέρα του, τον οποίο δεν ξεχνά ποτέ και διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του μέσα από τέτοιες στιγμές. Μάλιστα στην ανάρτηση ο κόουτς της Ένωσης δήλωσε ότι ακούει Ντόλι Πάρτον και τον αείμνηστο Κένι Ρότζερς, προσωπικότητες, οι οποίες είναι αγνοί εκφραστές της Κάντρι μουσικής, κάτι που δείχνει και τις μουσικές προτιμήσεις του Αλμέιδα.

Δείτε το στόρι και θα καταλάβετε:

Οι οικογένειές των δύο ανδρών είναι παρούσες, με τον Γιώργο Μελισσανίδη να ακολούθησε με το δικό του σκάφος. Όπως καταλαβαίνετε, ο Αλμέιδα έχει δεθεί με την Ελλάδα και πληροφορίες λένε, ότι αναζητεί να αγοράσει σπίτι.