Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η λίστα του Μεντιλίμπαρ από Αγγλία - Ξεχώρισε πρώην της Τσέλσι
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-17 21:10:00

Η λίστα από Αγγλία που εξετάζει ο Μεντιλίμπαρ - Ξεχώρισε πρώην άσο της Τσέλσι - Έρχεται... τζάμπα Ελλάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου

Πέντε παίκτες προτάθηκαν στον Βάσκο προπονητή, καθώς λόγω της Νότιγχαμ οι Πειραιώτες μπορούν να κινηθούν πιο εύκολα στην αγορά της Premier League.

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε κάπως μακριά από τη θερινή μεταγραφική περίοδο, εν μέσω μάλιστα των σημαντικών αγώνων που υπάρχουν στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, αλλά η πληροφορία για μεταγραφικές υποθέσεις που σχετίζονται με τον Ολυμπιακό ήρθε από την Αγγλία!

Προφανώς σχετίζεται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τις δικές τις κινήσεις το προσεχές καλοκαίρι, αν και εκεί είναι ρευστή η κατάσταση: Θα είναι διαφορετικός ο σχεδιασμός αν η ομάδα μείνει στην Premier League και διαφορετικός αν υποβιβαστεί στη χαμηλότερη κατηγορία. Παρόλα αυτά εμείς θα μεταφέρουμε όσα έφτασαν στα αυτιά μας από το Νησί με βάση την κατάσταση που υπάρχει τώρα στο αγγλικό κλαμπ, προφανώς σε σύνδεση με το τρίγωνο Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ-Ρίο Άβε.

Το προσεχές καλοκαίρι η αγγλική ομάδα έχει 13 συμβόλαια που θα την απασχολήσουν για το τι θα κάνει μαζί τους, αλλά 5 από αυτούς τους παίκτες έχουν συνδεθεί με τους Πειραιώτες. Πάμε να δούμε μία-μία την κάθε περίπτωση.

ΓΟΥΕΪΝ ΧΕΝΕΣΕΪ: Είναι 37 ετών, διεθνής Ουαλός τερματοφύλακας, που φέτος δεν έχει ούτε ένας ματς στα γάντια του και το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό; Όχι! Αυτό που ακούγεται στην Αγγλία είναι ότι, παρά την ηλικία του, μπορεί να ανανεώσει ως τρίτη λύση, αφού στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκονται οι Ματζ Σελς και Ματ Τέρνερ. Τυπικά, δηλαδή, κάπως έτσι θα φανεί αν θα ανοίξει η πόρτα για την έλευση του Βλαχοδήμου στην Ελλάδα.

ΓΟΥΪΛΙ ΜΠΟΛΙ: Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του συνδέεται με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να είναι 33 ετών, αλλά είναι σε άριστη κατάσταση - Φέτος έχει ήδη 15 ματς και 1 γκολ. Αν η Νότιγχαμ συνεχίσει στην Premier League δύσκολα θα ανανεώσει για 1 χρόνο και στο Νησί δεν αποκλείουν την πιθανότητα να του προταθεί να έρθει στον Ολυμπιακό. Στην καριέρα του έχει περάσει από Οσέρ, Μπράγκα, Πόρτο, Γουλβς, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας και την Ανδρών της Ακτής Ελεφαντοστού και έχουν πληρωθεί 21+ εκατ. ευρώ ως transfer fees στην καριέρα του. Μην το συζητάμε πολύ, είναι εξαιρετική περίπτωση και μακάρι να έρθει στο Λιμάνι.

ΤΣΕΪΚΟΥ ΚΟΥΑΓΙΑΤΕ: 34 ετών, έχει χάσει τη θέση του στη Νότιγχαμ, το συμβόλαιό του λήγει. Ούτε το δικό του όνομα εμπλέκεται για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να δώσει λύσεις επιπέδου τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως στόπερ. Είναι τύπου Εμβιλά η κλάση του, με περισσότερη όμως αθλητικότητα. Καθόλου κακή περίπτωση για μία-δύο σεζόν.

ΟΛΑ ΑΪΝΑ: Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον 27χρονο διεθνή Νιγηριανό δεξιό μπακ, με θητεία σε Τσέλσι, Φούλαμ, Τορίνο και βασικό φέτος μέχρι να τραυματιστεί. Έχει εξαφανιστεί από τα τέλη Δεκεμβρίου και αυτό που λέγεται στην Αγγλία είναι ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα δοθεί δανεικός τη νέα σεζόν. Στον Ολυμπιακό ή αλλού.

ΛΟΪΚ ΜΠΕ ΣΟ: 22 ετών στόπερ, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Είναι περίπτωση Άμπι, που μπορεί να πάρει φόρα στον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στην Αγγλία για μεγάλη πώληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως, προπονητής "έκοψε" τον Κωστούλα στον Ολυμπιακό - Το παίρνει πάνω του ο Μεντιλίμπαρ με νέο πλάνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags