Facebook Pixel Ο προπονητής του Πόνσε που έκανε τη διαφορά στην Κύπρο! Δυνατό τετ α τετ σ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 19:31:00

Ο προπονητής του Πόνσε που έκανε τη διαφορά στην Κύπρο! Δυνατό τετ α τετ στο φιλικό της ΑΕΚ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ο προπονητής του Πόνσε που έκανε τη διαφορά στην Κύπρο! Δυνατό τετ α τετ στο φιλικό της ΑΕΚ

Το παιχνίδι της Ένωσης με τον Απόλλωνα στη Μεγαλόνησο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Αργεντινό επιθετικό των "κιτρινόμαυρων".

Ένα ιστορικό φιλικό θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης η ΑΕΚ. Η Ένωση θα φιλοξενηθεί στη Λεμεσό από τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της κυπριακής ομάδας. Ως γνωστόν και οι «κιτρινόμαυροι» εορτάζουν 100 χρόνια παρουσίας στον ελληνικό αθλητισμό, οπότε η αναμέτρηση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι θα είναι εξίσου ιδιαίτερο για δύο προσωπικότητες που υπηρετούν την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα. Ο λόγος για τον Έκι Πόνσε και τον προπονητή του κυπριακού συλλόγου, Πάμπλο Μαντσίν.

Ο Αργεντινός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον τεχνικό που τον κοούτσαρε τη σεζόν 2022-2023 στην Έλτσε.  Εκείνη τη σεζόν ο επιθετικός της ΑΕΚ έπαιξε 37 παιχνίδια στη La Liga και το Κύπελλο Ισπανίας, πετυχαίνοντας 6 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Μαντσίν ανέλαβε τον Απόλλωνα τον Δεκέμβριο του 2023 με άμεση προτεραιότητα την ανάκαμψη της ομάδας προκειμένου να επανέλθει στους αρχικούς της στόχους. Η έλευση του 48χρονου Ισπανού έκανε τη διαφορά στους κυανόλευκους.

Ο Απόλλων πάλεψε για να μπει στην εξάδα μέχρι και την τελευταία στιγμή αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα παίξει σε διπλά παιχνίδια με την Πάφο. Έτσι εξακολουθεί να έχει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του συγκεκριμένου θεσμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags