Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας επανέλαβε στον bwinΣΠΟΡFM 94,6 πως το βλέμμα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι στην κατάσταση του Αλεξανδρόπουλου και του Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ ο Μεντιλίμπαρ θα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών.
Μέχρι να τελειώσουν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ο Βάσκος ασχολείται με τους διαθέσιμους για εκείνους ποδοσφαιριστές και περιμένει να διαπιστώσει πώς και πότε θα επιστρέψουν ο Πορτογάλος εξτρέμ και ο διεθνής χαφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.
Ο Ζέλσον πήγε σε δικό του γιατρό στη Βαρκελώνη, ώστε να μειωθεί ο χρόνος αποκατάστασης, αν και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα είναι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με "φευγάτο" στον Ολυμπιακό - Τον ζήτησε ο Αλμέιδα, υπογράφει στην ΑΕΚ - Παίρνει δεξί μπακ ο ΠΑΟ!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο