Facebook Pixel Συμφωνία Αλμέιδα με Μελισσανίδη - 5 παικταράδες για την 11αδα στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-20 17:33:00

Τέλος τα... παικτάκια της σειράς στην ΑΕΚ - Συμφωνία Αλμέιδα με Μελισσανίδη - 5 παικταράδες για την 11αδα!

Sportdog Team
Τέλος τα... παικτάκια της σειράς στην ΑΕΚ - Συμφωνία Αλμέιδα με Μελισσανίδη - 5 παικταράδες για την 11αδα!

Ψάχνει πάντα ενίσχυση με ελληνικό στοιχείο και προσέχει το ελληνικό πρωτάθλημα (έτσι κάπως προέκυψε και ο Τσιλούλης), αλλά κυρίως αναζητά παίκτες που δεν θα είναι συμπληρώματα, αλλά θα κάνουν τη διαφορά.

Κάποιες φορές, είναι καλό να κάνεις ένα βήμα πίσω. Να εκμεταλλεύεσαι αυτήν την – κατά τα άλλα ακατανόητη – διακοπή του πρωταθλήματος για να διαπιστώσεις ακόμα πιο καθαρά ποια είναι η διαφορά. Από τη μία πλευρά, είναι η πρόταση της ΑΕΚ. Της επιστροφής στην κανονικότητα του ποδοσφαίρου, των γεμάτων γηπέδων, του πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος των τελευταίων 40 χρόνων, των διακρίσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο ακόμα και ομάδων που επωφελούνται από αυτήν τη μετεξέλιξη.

Και από την άλλη, να βλέπεις ποιο είναι το ποδόσφαιρο που επιθυμούν οι νοσταλγοί των ημερών που υπήρχε «χούντα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκείνοι που είχαν θέσει το άθλημα στο γύψο και νοιάζονταν μόνο για να κερδάει (γιατί είμαστε αγνοί και λαϊκοί τύποι) ο ένας. Ακόμα και εάν πλέον βρίσκουν καταφύγιο στα χαμηλά του ποδοσφαίρου, συνεχίζουν να δείχνουν σε κάθε ευκαιρία το πραγματικό πρόσωπο και τις επιδιώξεις τους. Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags