Facebook Pixel Μεγάλη ελληνική ομάδα για Ζαγαρίτη- Πώληση Βαγιαννίδη μέχρι και 8 εκατ.
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-20 20:03:00

Μεγάλη ελληνική ομάδα για Ζαγαρίτη, φεύγει από Ιταλία - Ανανεώνει και πωλείται μέχρι και 8 εκατ. ο Βαγιαννίδης!

Οι Μιχείες

Οι ομάδες που πληρώνουν για τον Έλληνα μπακ του Τριφυλλιού. Το μέλλον του νεαρού άσου της Πάρμα και η πρόταση που απέρριψε, αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης για τον "Βάγια" που αλλάζει τα δεδομένα ενόψει καλοκαιριού.

Ο "Ευαγγελιστής" ασχολείται με τις υποθέσεις δυο πρώην συμπαικτών στον Παναθηναϊκό, από την Ακαδημία του μάλιστα, των Βασίλη Ζαγαρίτη και Γιώργου Βαγιαννίδη. Και τι πιθανότητες υπάρχουν να ακολουθήσουν το αντίθετο δρομολόγιο το καλοκαίρι, δηλαδή ο ένας να επιστρέψει Ελλάδα και ο άλλος να... ξαναφύγει.

ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ: Η Πάρμα επιστρέφει στην Σέριε Α και παρότι έχει δική της την οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο του συμβολαίου του, δεν θα την ενεργοποιήσει.Οπότε τον Ιούνιο και μετά απο 3,5 χρόνια θα ολοκληρωθεί η συνεργασία της με τον 22χρονο Θηβαίο αριστερό μπακ. Με μόλις 8 συμμετοχές και 455΄ ο Βασίλης Ζαγαρίτης δεν κατάφερε ούτε την τρίτη του σεζόν να καθιερωθεί στους παρμετσιάνι και στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.Την τελευταία αγωνιστική κατέγραψε το δεύτερο 90λεπτο του στην Πάρμα, στην 5η του φορά που ξεκίνησε 11αδάτος την φετινή σεζόν. Συνολικά στην 3ετία του στην ιταλική Σεριε Β μετράει 26 παιχνίδια. Κάτι που προφανώς δεν δικαιώνει την επιλογή του, τον Γενάρη του 2021, παρότι με προπονητή τον Λάζλο Μπόλονι είχε γίνει βασικός στον Παναθηναϊκό να τον εγκαταλείψει και να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Πάρμα (έπαιζε τότε στην Σεριε Α). Ο Ζαγαρίτης μέχρι κι ατζέντη άλλαξε , άφησε τον Κουτσολιάκο και πήγε στον Τουντούρη, για να τον βοηθήσει να βρει την... Ιθάκη του το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην Ιταλία δεν μένει με τίποτα, παρότι  έχει πρόταση από άλλη ομάδα της Σέριε Β. Η Ολλανδία είναι ένας πιθανός προορισμός όπως και ο Άρης του Καρυπίδη, αν τελικά επιστρέψει στην Σούπερλιγκ. Στο πρόσφατο παρελθόν πάντως το όνομα του Ζαγαρίτη είχε παίξει και για τον Ολυμπιακό (επί Μαρτίνς) και για την ΑΕΚ.

ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Δύο ομάδες της Μπουντεσλίγκα ΔΕΔΟΜΕΝΑ τον έχουν στις μεταγραφικές τους λίστες για το καλοκαίρι ενώ λέγεται πως ήδη έχουν κάνει και την πρώτη κίνηση | διερευνητικές επαφές. Η μια ειναι η Χοφενχάιμ και η άλλη η Βόλφσμπουργκ. Και τα δυο γερμανικά κλαμπ μπορούν, εφόσον το αποφασίσουν, να καλύψουν τις απαιτήσεις των πράσινων που κυμαίνονται σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα agent από 6 έως 8.000.000 ευρώ. Η μεγάλη διαφορά στα ποσά προφανώς και έχει να κάνει με το υψηλό ποσοστό μεταπώλησης (36%) που έχει κρατήσει η Ιντερ. Από εκεί και πέρα συγκεκριμένες ομάδες από την Γαλλία, την Ολλανδία, την Ισπανία αλλά και την Ιταλία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ή ενημερώσει πως τον παρακολουθούν και θα το καταθεσουν το καλοκαίρι. Ο Βαγιαννίδης έχει πολύ μεγάλο... σουξέ είναι πολύ πιθανό μετά την ολοκλήρωση της σεζόν πρώτα να ανανεώσει με αναπροσαρμογή και μετά να πουληθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με "φευγάτο" στον Ολυμπιακό - Τον ζήτησε ο Αλμέιδα, υπογράφει στην ΑΕΚ - Παίρνει δεξί μπακ ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags