Facebook Pixel Super League: Υπογράφει Έλληνας στον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ομάδα ψάχνει επενδυτή
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-21 19:05:00

Συμφωνία Σαββίδη-Λουτσέσκου, υπογράφει Έλληνας στον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ομάδα ψάχνει επενδυτή στο εξωτερικό!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Ταξίδι στο εξωτερικό για να έρθουν χρήματα στην ΠΑΕ. Ποιον ζήτησε ο Ρουμάνος προπονητής από τη διοίκηση, τι συμβαίνει με τον Ποντένσε στον Ολυμπιακό και ο μεγάλος ελληνικός σύλλογος που αναζητάει... ζεστό χρήμα.

Κεντρίζει το ενδιαφέρον το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα, καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης έχουν θεματάκια με ενδιαφέρον που απασχολούν και δεν έχουν γραφτεί. Κάτι υπάρχει και στον Πειραιά, στον Ολυμπιακό, οπότε τα μαζέψαμε όλα και σας τα παρουσιάζουμε σε ένα θέμα.

ΠΑΟΚ: Ο κόσμος το έχει τούμπανο και στον Δικέφαλο κρυφό καμάρι - Ο Γιώργος Σαββίδης, σε συνεννόηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, θέλουν να διατηρήσουν τον Σουαλιχό Μεϊτέ στην ομάδα. Κάτι που έχουμε γράψει, εδώ στο sportdog, από τα τέλη τού περασμένου Γενάρη, πριν εμφανιστούν δηλαδή διάφοροι... ψαγμένοι για να μας το πουν τώρα που ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Αλλά στην περίπτωση του Γάλλου άσου υπάρχουν παράμετροι με ενδιαφέρον: Για παράδειγμα η υψηλή οψιόν που προβλέπεται στο συμβόλαιό του, αλλά και η ηλικία του. Ποια ομάδα δίνει εύκολα 4 εκατ. ευρώ για να έναν παίκτη που είναι 30 ετών και άρα, τυπικά, δεν έχει μεταπωλητική προοπτική;

ΠΑΟΚ/1: Εύκολα ή δύσκολα ο Μεϊτέ θα συνεχίσει, στο τέλος, στον Δικέφαλο, καθώς αποτελεί και δική του επιθυμία η παραμονή. Αλλά ως διαδικασία αναμένεται να είναι χρονοβόρα η προσπάθεια των Θεσσαλονικέων να πείσουν τους ανθρώπους της Μπενφίκα για να ρίξουν τη ρήτρα του. Προφανώς είναι σημαντικό ότι και ο ίδιος φαίνεται να ψήνεται να συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη, άρα θα πιέσει από την πλευρά του για να υπάρξει μια δικαιότερη λύση. Παρόλα αυτά αλλού θα πρέπει να ψάξουμε την επόμενη ανανέωση και όχι στον Μεϊτέ. Γιατί εκείνη είναι πιο εύκολο για να γίνει...

ΠΑΟΚ/2: Ο Χάρης Τσιγγάρας φαίνεται ότι παίρνει σειρά να κληθεί για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, καθώς η ομάδα θέλει να τον επιβραβεύσει με αυξημένες αποδοχές αλλά και να επεκτείνει την υπάρχουσα συμφωνία που ολοκληρώνεται το 2025. Ο 23χρονος άσος έχει όλο το μέλλον μπροστά του, είναι παιδί από την υποδομή του Δικέφαλου, δίνει λύσεις και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει φτάσει, μέχρι στιγμής φέτος, τις 24 συμμετοχές. Σύντομα αναμένεται να έχουμε τα ευχάριστα.

ΑΡΗΣ: Να πάμε και στον συμπολίτη; Το σχέδιο του Θοδωρή Καρυπίδη να βρει στην Αμερική έναν Τομ Παπαδόπουλο (που ήταν στον Ηρακλή) ή έναν Γιώργο Πρασσά (που βρίσκεται στην Καλαμάτα), δηλαδή έναν ομογενή επιχειρηματία που δεν χρειάζεται να είναι κροίσος αλλά να έχει οικονομική επιφάνεια για να μπει στην ΠΑΕ, δεν έχει εγκαταλειφθεί. Για αυτό και, αυτό το διάστημα, βρίσκεται ξανά στις ΗΠΑ για επιχειρηματικούς λόγους αλλά και για να συνεχίσει το... σαφάρι για την ανεύρεση συμπαίκτη στον Άρη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Για φινάλε κάτι που συζητιέται έντονα το τελευταίο διάστημα στου Ρέντη, καθώς ναι μεν υπάρχει ικανοποίηση από την παρουσία τού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην ομάδα αλλά στον Ισπανό πιστώνεται και κάτι ακόμα: Η κατακόρυφη αγωνιστική άνοδος του Ντάνιελ Ποντένσε. Σαφώς και έχει να κάνει και με την αλλαγή στον τρόπο που γυμνάζεται πια στα πόδια ο Πορτογάλος εξτρέμ, όπως και το γεγονός ότι αισθάνεται καλύτερα από όταν αποχώρησε ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Αλλά ο Μεντιλίμπαρ έχει βρει τα κουμπιά του, τον έχει μεταμορφώσει, θυμίζει σε όλους και γιατί πληρώθηκε 1,5 εκατ. ευρώ ως loan fee στη Γουλβς το περασμένο καλοκαίρι αλλά και γιατί υπάρχει οψιόν στα 5 εκατ. ευρώ για την αγορά του. Άσχετα αν θα την ενεργοποιήσει, τελικά, ή όχι ο Ολυμπιακός...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησαν Σαββίδης και πατέρας Κωνσταντέλια για τη μεταγραφή - "Κλειδώνει" η τιμή πώλησης στα 30 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags