Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν ανανεώνει με Ολυμπιακό, "all in" από εξωτερικό
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-22 17:13:00

Δεν ανανεώνει με Ολυμπιακό, "all in" από εξωτερικό - Τον θέλουν για αντί-Ασάνο, τι του... ανακοίνωσε ο Μεντιλίμπαρ!

του Παναγιώτη Νικολάου

Έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση και το σκέφτεται πλέον σοβαρά. Πρόκειται για ένα από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια, όμως ο ίδιος εμφανίζεται αποφασισμένος να δοκιμάσει πλέον και σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...

Συνεχίζονται πλέον και στο εξωτερικό τα σενάρια για τον Γιώργο Μασούρα και το ποδοσφαιρικό του μέλλον, δεδομένου ότι το καλοκαίρι τού 2024 το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται. Και για την ώρα δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη με την ανανέωσή του.

Στη Γερμανία μάλιστα επιμένουν ότι η Μπόχουμ έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Έλληνα άσο και θέλει να τον ντύσει με τη φανέλα της, δίνοντας την ευκαιρία στον 30χρονο άσο να παιξει ποδόσφαιρο στη Bundesliga. Πρόκειται προφανώς για την αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου, που από τις 9 Φεβρουαρίου έχει παρουσιάσει τα δεδομένα για τον διεθνή εξτρέμ και το ενδιαφέρον των Γερμανών

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μασούρας έχει 41 συμμετοχές, 9 γκολ και 7 ασίστ με τα ερυθρόλευκα, αν και με τον Μεντιλίμπαρ η αλήθεια είναι ότι δεν είναι σίγουρη η φανελα του βασικού, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο λόγος είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι δεν είναι εξτρεμ αλλά δεύτερος επιθετικός.

Σε κάθε περίπτωση ο Μασούρας συνεχίζει να έχει υψηλή αξία στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο (τώρα βρίσκεται στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ το καλοκαίρι του 2022 είχε σκαρφαλώσει στα 10 εκατ!) και το ενδιαφέρον της Μπόχουμ είναι υπαρκτό και έντονο. Με το sportdog να επικοινωνεί με τον Ανέστη Ζαχαράκη, δημοσιογραφο με εξειδίκευση στο γερμανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ με νέας πληροφορίες.

"Ψηλά στη λίστα της Μπόχουμ - Τον θέλει στη θέση του Ασάνο - Αll in για Μασούρα"

"Είναι φανερό πλέον πως είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Μπόχουμ ο Μασούρας και θα προσπαθήσει να τον κάνει κάτοικο Βεστφαλίας", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ουσιαστικά τον θέλει για αντι-Ασάνο, καθώς λήγει το συμβόλαιο του Ιάπωνα και δύσκολα θα τον κρατήσει, καθώς έχει κάνει εξαιρετική σεζόν και μπορεί να βρει ακόμη καλύτερο συμβόλαιο στη Γερμανία".

Τι κλίμα υπάρχει για τον άσο του Ολυμπιακού;

"Υπάρχει η αίσθηση ότι η Μπόχουμ θα κάνει all-in για να πείσει τον Μασούρα. Και φυσικά τον προορίζει για βασικο ο Τόμας Λετς".

"Κίνητρο η Bundesliga - Δελεαστική οικονομική πρόταση"

Θεωρείς ότι στα 30 του μπορεί να βρει κίνητρο στη Μπόχουμ ο Μασούρας;

"Επίσης, όσο απομακρύνεται ο κίνδυνος του υποβιβασμού τόσο μεγαλύτερο ασφαλώς είναι το δέλεαρ, διότι η Bundesliga είναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Φυσικά, η Μπόχουμ δεν μπορεί να του προσφέρει τίτλους, αλλά τη δυνατότητα να παίξει σε μία τοπ λίγκα, με τοπ γήπεδο και τοπ συνθήκες".

Οικονομικά;

"Οικονομικά η προσφορά αναμένεται να είναι δελεαστική για τον παίκτη, αφού η Μπόχουμ θα πάει όσο ψηλότερα γίνεται για τα δεδομένα της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή Ολυμπιακού - "Νίκησε Πόρτο και Μπενφίκα" ο Μαρινάκης - "Ταχυδυναμικός για το 3-5-2"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags