Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τους ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ, πληρώνει ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-23 20:00:00

Τους ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ, πληρώνει ο Μαρινάκης - Ο πρώτος που "τέλειωσε" στην ΑΕΚ - 2ο Μαξίμοβιτς ο ΠΑΟ!

του Παναγιώτη Νικολάου

Οι δύο κινήσεις στο Λιμάνι και ο νέος χαφ που θέλει ο Τερίμ. Ποιος μετράει αντίστροφα για να αποχωρήσει από την Ένωση και γιατί ψάχνουν κι άλλον χαφ οι Πράσινοι;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ρεπορτάζ όλων των μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα, ειδικά τώρα που υπάρχει η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και ο μεγεθυντικός φακός έχει περάσει, περισσότερο, στον σχεδιασμό για το καλοκαίρι.

ΠΑΟΚ: Είναι γεγονός ότι από το περασμένο φθινόπωρο ο Ιβάν Σαββίδης είχε δώσει την εντολή η ομάδα να ψάξει για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να την απασχολήσουν το καλοκαίρι του 2024. Κάτι που, όπως μαθαίνουμε από τη συμπρωτεύουσα, ισχύει ξανά αυτό το διάστημα: Άρχισαν οι αναζητήσεις για θερινή μεταγραφική ενίσχυση. Αυτή είναι η μία πληροφορία.

Η άλλη αφορά έναν πολύ-πολύ συγκεκριμένο χαφ που μπορεί να απασχολήσει το προσεχές καλοκαίρι! Ποιος είναι αυτός; Ο Γιόσιπ Μίσιτς! Που είχε ξανά θητεία στην ομάδα και είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά ένα πρόβλημα υγείας τον είχε απομακρύνει από την Τούμπα. Στην Ντιναμό τα πηγαίνει εξαιρετικά και, με αφορμή τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, φαίνεται ότι ξαναθερμάνθηκε η καλή σχέση. Από αυτό, βέβαια, μέχρι να υπάρξει επιστροφή, ο δρόμος είναι μεγάλος. Ειδικά για κάποιον ποδοσφαιριστή που το καλοκαίρι θα είναι 30 ετών και δεσμεύεται από ισχυρό συμβόλαιο. Παρόλα αυτά η εκτίμηση και ο σεβασμός υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στο Λιμάνι είναι αισιόδοξοι ότι μέσα στον Μάη θα υπάρξουν εξελίξεις με τους Ποντένσε και Όρτα. Άλλωστε και ο Μεντιλίμπαρ έδωσε το «οκ» για τη μεταγραφή τους. Ο πρώτος έχει οψιόν αγοράς από τη Γουλβς με 5 εκατ. ευρώ (+1,5 loan fee που είχαν δώσει οι Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι) και ο δεύτερος οψιόν στα 4,5 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα. Συνολικά, δηλαδή, 9,5 εκατ. ευρώ (11 εκατ. ευρώ μαζί με το loan fee του Ντάνιελ!), αν και οι Πειραιωτες θα επιδιώξουν να επαναδιαπραγματευτούν και τις δύο. Αν τα καταφέρουν. Διαφορετικά θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...

ΑΕΚ: Λιτά εδώ! Ποιος διεθνης Έλληνας παίκτης τής Ένωσης δεν έχει μέλλον στο ρόστερ της ομάδας; Ο Κώστας Γαλανόπουλος. Το έχετε διαβάσει πρώτοι στο sportdog.gr από τον Ευάγγελο Μίχο!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Να κλείσουμε με τους Πράσινους, που με τη μεταγραφή τού Νεμάνια Μαξίμοβιτς "έγραψαν"! Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα κινητικότητα για ενίσχυση στα χαφ το προσεχές καλοκαίρι. Ανάλογα με το αν ο Αράο θα μεταφερθεί, οριστικά, στα στόπερ ή αν θα συνεχίσει να λογίζεται ως αμυντικός μέσος...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή πλάνου από Μεντιλίμπαρ, απόφαση για Αλεξανδρόπουλο - Εκτός ομάδας με εντολή Μαρινάκη top όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags