ΑΕΚ: Για τα τελευταία νέα της Ένωσης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης όπου αρχικά αναφέρθηκε για τους Πινέδα και Λιβάι Γκαρσία που είναι με τις εθνικές τους ομάδες, τονίζοντας ότι ο δεύτερος έχει ξεπεράσει στο 100% τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, κάτι που φάνηκε και από το ότι αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρηση του Τρινιντάντ με τον Καναδά.

Παράλληλα χαρακτήρισε πολύ απαιτητική και σημαντική την εβδομάδα που έρχεται για τους νταμπλούχους με τον Ματίας Αλμέιδα να μην  ανησυχεί για τους τραυματίες, αλλά λέγοντας ότι ο Αργεντίνος α χρειαστεί βοήθεια από όλους τους ποδοσφαιριστές του για τα συνεχόμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Τέλος στα στάθηκε στο πόσο θετικό για την ΑΕΚ είναι το γεγονός του βάθους που έχει στο ρόστερ της, με πολλούς ποιοτικούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ενώ τόνισε επίσης ότι άπαντες στην ομάδα θέλουν να διατηρήσουν την ένταση και τον ρυθμό που είχαν στα τελετυαία τους παιχνίδια, ενώ παράλληλα έχουν... λύσσα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγαλύτερη προσφορά ο ΠΑΟ από Ολυμπιακό σε Ντόρσεϊ - Αλλάζει ξανά τα σχέδια Μπαρτζώκα ο Πετρούσεφ!