Facebook Pixel Αυτά τα δεδομένα για Ιωαννίδη στον ΠΑΟ - Η προτεραιότητα και η... συνέχεια
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-26 13:00:00

Αυτά τα δεδομένα για Ιωαννίδη στον ΠΑΟ - Η προτεραιότητα και η... συνέχεια

Sportdog Team
Αυτά τα δεδομένα για Ιωαννίδη στον ΠΑΟ - Η προτεραιότητα και η... συνέχεια

Μπορεί οι Πράσινοι να έχουν ακόμα υποχρεώσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, όμως πάντα ψηλά στις εξελίξεις της ομάδας είναι το μέλλον του Έλληνα επιθετικού της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Για τα αγωνιστικά ενόψει των ντέρμπι των Πρασίνων με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη Λεωφόρο, όσο και για τα δεδομένα με το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη και τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από το εξωτερικό μίλησε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

«Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων για την Σπόρτινγκ και τον Ιωαννίδη είναι από… την κοιλιά τους. Δεν υπάρχει καμία βάση, καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό, ούτε τα συγκεκριμένα νούμερα ισχύουν. Μου αρέσει που έχουν γράψει και για επιπλέον πέντε εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο σύλλογοι έχουν εξαιρετική σχέση από το αλισβερίσι με Σπόραρ και Αλεξανδρόπουλο.

Με αυτά τα χρήματα, η Σπόρτινγκ είναι πάρα πολύ μακριά, δεν μπορεί να πάρει τον Ιωαννίδη. Πρώτα θα μας απασχολήσει ρεπορταζιακά το νέο συμβόλαιο που θα κάνει με τον Παναθηναϊκό και έπειτα το αν θα έρθει κάποια πρόταση. Θα είναι με πολύ μεγαλύτερες απολαβές», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Έλληνα φορ.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ επισήμανε πως αν όλοι οι διεθνείς επιστρέψουν υγιείς θα είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό που το Τριφύλλι θα είναι πλήρες, σημειώνοντας  ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κάνει το 2Χ2, για να συνεχίσει με μια εντελώς διαφορετική δυναμική την πορεία του στα play off της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμο το νέο "χρυσό" συμβόλαιο Πογέτ και με... Γραμμένο - 65.000 σε κάθε παίκτη, ανησυχία για τον διαιτητή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags