Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε ρυθμό κατάκτησης Κυπέλλου ο Άρης - Το μήνυμα του Μάντζιου - Η υπόσχεση Κουέστα-Νταρίντα
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-27 10:14:00

Σε ρυθμό κατάκτησης Κυπέλλου ο Άρης - Το μήνυμα του Μάντζιου - Η υπόσχεση Κουέστα-Νταρίντα

Sportdog Team

Τις προηγούμενες ημέρες όλος ο οργανισμός του Άρη κινήθηκε γύρω από τις ενέργειες για τα 110α γενέθλια του συλλόγου.

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, gala όπου τιμήθηκε η ιστορία των Κιτρινόμαυρων και εκδηλώσεις στην πλατεία Αριστοτέλους, με την παρουσία όλων των τμημάτων, με την βραδιά να ολοκληρώνεται με ένα εντυπωσιακό pyroshow.

Κυρίαρχο στοιχείο και σημείο αναφοράς όλων αυτών των κινήσεων, η μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεδομένη η επιθυμία του κόσμου που σε κάθε ευκαιρία… θύμιζε πως θέλει το τρόπαιο στον Πύργο τον Λευκό, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και οι τοποθετήσεις μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας, που προφανώς αντιλαμβάνεται την κατάσταση και τις συνθήκες, σίγουρα όμως δεν μπορεί παρά να είναι και δική τους επιθυμία να φτάσουν μέχρι το τέλος και να γράψουν ιστορία κατακτώντας έναν τίτλο έπειτα από 54 χρόνια.

Το μήνυμα του Μάντζιου

Ο Άκης Μάντζιος σπανίως κάνει «μεγάλες» δηλώσεις. Αποφεύγει τα πολλά λόγια και τουλάχιστον στο σύνολο της παρουσίας του στον Άρη, ουδέποτε έδωσε βαρύγδουπες υποσχέσεις ή ανέβασε τον πήχη ψηλά. Αυτή τη φορά ωστόσο ήταν ξεκάθαρος σε όσα είπε, δίνοντας ουσιαστικά και το στίγμα όλων όσων σκέφτονται, επιθυμούν και πιστεύουν μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Έμεινα έκπληκτος με αυτά που είδα. Είναι σημαντικό σαν οργανισμός να σεβόμαστε το παρελθόν για να έχουμε λαμπρό μέλλον. Θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει το Κύπελλο εδώ» είπε στην εξέδρα που είχε στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ λίγο νωρίτερα, στο gala του ΑΣ Άρης ήταν ίσως λίγο πιο… συγκεκριμένος: ««Θα διεκδικήσουμε το κύπελλο και θα το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη».

Η υπόσχεση Κουέστα και Νταρίντα

Σε ρυθμούς Κυπέλλου και ο Χουλιάν Κουέστα με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο λόγος των οποίων έχει ίσως και μια βαρύτητα παραπάνω. Βλέπετε ο πρώτος είναι ο αρχηγός και ο πιο παλιός παίκτης στην ομάδα, ενώ ο Τσέχος την τελευταία διετία αποτελεί τον MVP των Κιτρινόμαυρων.

«Θα παλέψουμε και θα φέρουμε το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό», είπε ο Κουέστα πριν αρχίσει και ο ίδιος να τραγουδάει μαζί με τον κόσμο: «Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο», ενώ ελαφρώς πιο εγκρατής ο Νταρίντα ανέφερε: «Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει το κύπελλο. Κι εμείς το θέλουμε. Είναι εκπληκτικοί οι οπαδοί, οι καλύτεροι στην πόλη και θέλουμε να φέρουμε το Κύπελλο για αυτούς».

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags