Facebook Pixel Απόλυτα ξεκάθαρος ο Δούκας για Βοτανικό! Οι επόμενες κινήσεις
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-27 23:14:00

Απόλυτα ξεκάθαρος ο Δούκας για Βοτανικό! Οι επόμενες κινήσεις - "Δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα αλλά..."

Sportdog Team
Απόλυτα ξεκάθαρος ο Δούκας για Βοτανικό! Οι επόμενες κινήσεις - "Δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα αλλά..."

Αποκαλύψεις έκανε ο Δήμαρχος Αθηναίων σχετικά με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, αλλά και τις επόμενες κινήσεις.

Τάσος Νικολογιάννης: Για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό που μπαίνει ξανά σε σειρά μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή τα όσα είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων για το θέμα κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη (27/3).

«Ο κ. Δούκας είπε κάποια συγκεκριμένα πράγματα χωρίς φανφάρες. Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ό,τι ήταν να κάνουν το έχουν κάνει, αυτό που πρέπει να κάνει ο Δήμος από εδώ και πέρα είναι να ενημερώνει έστω μια φορά τον μήνα τον κόσμο του Παναθηναϊκού πώς πηγαίνουν τα πράγματα.

Η κοινοπραξία με μια συμπληρωματική σύμβαση θα αναλάβει και την απορρύπανση για να μη χαθεί κι άλλος χρόνος. Το θέμα της οικοδομικής άδειας ξεμπλοκάρει, όπως είπε ο δήμαρχος, οπότε και αυτό το πρόβλημα ξεπερνιέται. Ο κ. Δούκας ξεκαθάρισε πως η άδεια κατεδάφισης θα βγει μαζί με τις υπόλοιπες, αλλά μόνο όταν παραδοθεί το γήπεδο στον Βοτανικό θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος. Δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα για το γήπεδο, αλλά για μένα καλά κάνει. Η κοινοπραξία θα μπει στο επόμενο δίμηνο στο οικόπεδο για την απορρύπανση και τέλος καλοκαιριού, αν όλα πάνε καλά, θα μπουν και οι μπουλντόζες για να αρχίσουν τα έργα, με στόχο να παραδοθεί το γήπεδο στις 31 Δεκεμβρίου του 2026»

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «… από Πέμπτη επιστρέφουν οι Σλοβένοι διεθνείς. Την Τετάρτη γύρισαν απογοητευμένοι οι Έλληνες διεθνείς, αλλά θα γυρίσουν σελίδα γιατί το πρωτάθλημα μπαίνει σε κρίσιμη καμπή. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Τερίμ θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους εκτός των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ Μεντιλίμπαρ σε Αλμέιδα - Η μεγάλη αλλαγή στην 11αδα Ολυμπιακού - "Άλλη" ομάδα στη Φιλαδέλφεια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags