Facebook Pixel Ανακάλυψε τον... νέο Άντζα ο Ολυμπιακός - Στόπερ 400.000, ύψους 1.90μ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-28 22:15:00

Ανακάλυψε τον... νέο Άντζα ο Ολυμπιακός - Στόπερ 400.000, ύψους 1.90μ. - Έκανε... restart ο Βρουσάι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανακάλυψε τον... νέο Άντζα ο Ολυμπιακός - Στόπερ 400.000, ύψους 1.90μ. - Έκανε... restart ο Βρουσάι!

Ο δανεικός που εντυπωσιάζει και ο κεντρικός αμυντικός που μπορεί να έρθει τζάμπα στο Λιμάνι, μετά από μία εξαιρετική σεζόν. "Προϊόν" ενός εκ της κορυφαίας Ακαδημίας στον κόσμο...

Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε προ ημερών στην Πορτογαλία η ισοπαλία με 3-3 τής Ρίο Άβε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τόσο για τον πολύτιμο βαθμό που πήρε από ένα "χαμένο" παιχνίδι του προγράμματος, όσο και λόγω της πολύ καλής εμφάνισης.

Κι εδώ είναι που υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον, λόγω της πολύ καλής εμφάνισης του Μάριο Βρουσάι και του Κοστίνια, καθώς αμφότεροι το προσεχές καλοκαίρι θα έρθουν στο Λιμάνι για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, όμως, που ξεχωρίζουν και τα πηγαίνουν καλά, τόσο στο υψηλού επιπέδου ματς με αντίπαλο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσο και γενικότερα φέτος, που θα μπορούσαν να απασχολήσουν το προσεχές καλοκαίρι τους Πειραιώτες.

Για παράδειγμα ο στόπερ Μιγκέλ Νόμπρεγκα, που είναι μόλις 23 ετών και ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Αν και η ομάδα του δέχτηκε 3 γκολ! Φέτος έχει 17 συμμετοχές και 1 γκολ, είναι διεθνείς με τις U16, U18 και U20 τής Πορτογαλίας και το market value είναι μόλις στις 400.000 ευρώ. 

Αν δεν παρακολουθείς πορτογαλικό ποδόσφαιρο, δηλαδή, δύσκολα θα καταλάβεις την αξία του στο γήπεδο! Προέρχεται από τις ακαδημίες τής Μπενφίκα και στην Πορτογαλία σχολιάζουν ότι το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να έχει την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό! Το στιλ του θυμίζει τον Παρασκευά Άντζα στην άμυνα, ψηλός (1,90 μ.), ντελικάτος, καθαρίζει τις φάσεις.

Υπάρχει άλλος που ξεχωρίζει στη Ρίο Άβε και θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι; Ο επιθετικός Γιακούμπου Αζίζ, όπως έχουμε ξαναγράψει, που ήδη έχει πετύχει 4 γκολ σε 7 αγώνες με τη Ρίο Άβε από την αρχή του 2024, ο 22χρονος αριστερός μπακ Φάμπιο Ρονάλντο (που είναι ο επόμενος που θα έρθει με μεταγραφή από τη Ρίο Άβε, μετά τον Κοστίνια!), αλλά και ο 21χρονος Πορτογάλος εξτρέμ Ουμάρο Εμπαλό που βρίσκεται στη Ρίο Άβε με τη μορφή δανεισμού από τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Πώς μπορεί να έρθει στο Λιμάνι ένας παίκτης που είναι δανεικός στην πορτογαλική ομάδα από μια ολλανδική ομάδα; Αυτό θα μπορούσε να το απαντήσει ο Δημήτρης Σιόβας που παίζει εκεί, ο Βασίλης Σουρλής που ήταν πέρσι στο ίδιο κλαμπ, ή οι Λάζαρος Ρότα και Ανδρέας Σάμαρης που ήταν πρόπερσι. Η Φορτούνα, δηλαδή, έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Ελλάδα και, στο τέλος της γραφής, για αυτό έδωσε τον Εμπαλό στη Ρίο Άβε: Για να τον βγάλει στη βιτρίνα της και να πωληθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο όνομα που ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ, "παζάρια" για να υπογράψει - Εξελίξεις με Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags