Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις με μεσοεπιθετικό-αστέρι σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Ειναι εκτός πλάνων - Να τι συμβαίνει στις προπονήσεις
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-29 10:42:00

Εξελίξεις με μεσοεπιθετικό-αστέρι σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Ειναι εκτός πλάνων - Να τι συμβαίνει στις προπονήσεις

Sportdog Team

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του Άρη.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, γνωρίζοντας ότι είναι δεν υπολογίζεται από τους Κιτρινόμαυρους, πήρε άδεια από την ομάδα για να ψάξει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η αλήθεια είναι ότι βρέθηκε πολύ κοντά στην Γκέτεμποργκ, ωστόσο για… φορολογικούς λόγους, όπως ανέφεραν οι συμπατριώτες του, η μεταγραφή δεν έγινε.

Ο Κάρλσον εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες προπονείται με την ομάδα και μάλιστα συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και δεν ακολουθεί διαφορετικό, όπως το διάστημα του χειμώνα που ήταν εκτός πλάνων. Μάλιστα, όλοι στην ομάδα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Σουηδό, την συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του. Δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό θέμα, παρά το ότι είναι εκτός πλάνων και φυσικά δεν αγωνίζεται.

Η στάση του αναγνωρίζεται από τους Κιτρινόμαυρους, όπως και η αγωνιστική ποιότητά του, ωστόσο είναι από τις κινήσεις που λες ότι ποτέ δεν… έδεσε με την ομάδα. Το αν θα ενεργοποιηθεί ξανά στα playoffs θα φανεί. Για την ώρα πάντως δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags