Facebook Pixel "Μονόδρομος" η νίκη με ΠΑΟΚ για τον ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-29 18:28:00

"Μονόδρομος" η νίκη με ΠΑΟΚ για τον ΠΑΟ - Αυτές οι σκέψεις Τερίμ για την ενδεκάδα

Sportdog Team
"Μονόδρομος" η νίκη με ΠΑΟΚ για τον ΠΑΟ - Αυτές οι σκέψεις Τερίμ για την ενδεκάδα

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά στη Λεωφόρο και ξέρουν καλά πως μόνο με νίκη θα συνεχίσουν να έχουν ελπίδες για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Για το γεγονός ότι οι Πράσινοι θέλουν μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εξηγώντας και το γιατί.

«Μπαίνουμε πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος, είναι τρεις εβδομάδες που δεν είχαμε παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός κάνει μια νέα αρχή. Η πρώτη αγωνιστική ήταν σαν κάτι ξεχωριστό, αλλά θα πρέπει να αξιοποιήσει το διπλό στο Φάληρο. Άρα να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει, δεν τον κυνηγούν, άρα για να μπορέσει να το ξεπεράσει θα πρέπει να κερδίσει ντέρμπι. Νίκησε και πέρασε τον Ολυμπιακό, πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και να τον περάσει κι αυτόν. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει την δική του παράδοση στη Λεωφόρο τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό θα πρέπει να το αλλάξει. Το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό θα είναι να μπει δυνατά, να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο, να προηγηθεί και μετά να κάνει διαχείριση», ήταν τα λόγια του.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Τερίμ σημείωσε ότι έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του αντιπάλου, ενώ για την ενδεκάδα που θα έχει ο Παναθηναϊκός είπε πως πιθανότατα θα την αποτελούν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίος ξένος δεν τα βρίσκει με ΠΑΟ, τον… περιμένει ο Ολυμπιακός - "Σύννεφα" και για Βιλντόζα στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags