Facebook Pixel Ο πρώτος που "τέλειωσε" ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Ακυρώνει deal 6.5 εκατ.
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-30 19:17:00

Ο πρώτος που "τέλειωσε" ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Ακυρώνει deal 6.5 εκατ. - "Σκάει" πρόταση για Έλληνα άσο!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Υπάρχει κι άλλος εκτός του Κωνσταντέλια που κάνει γκέλ στο εξωτερικό και μάλιστα ήδη η ομάδα που τον παρακολουθεί έχει προσπαθήσει να τον κάνει δικό της με 8 εκατομμύρια. Η πρόταση απορρίφθηκε, αλλά θα επιστρέψει με περισσότερο. Μαζί του θα φύγει όμως κι άλλος ένας παίκτης, ο οποίος δεν έπεισε τον Ρουμάνο προπονητή ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ...

Ο ΠΑΟΚ ζει μία τρελή σεζόν, που τον έχει φέρει στο σημείο να ονειρεύεται έως και την παρουσία σε ευρωπαϊκό τελικό. Η φετινή πορεία αποτελεί σίγουρα τη δικαίωση του πλάνου που τρέχουν οι Θεσσαλονικείς τα τελευταία χρόνια. Με τη στήριξη στον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον εντοπισμό παικτών που δεν υπήρξαν ποτέ ηχηρά ονόματα αλλά είχαν προοπτικές ανέλιξης και φυσικά τον ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του.

Αν και ο Κωνσταντέλιας έχει τραβήξει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα, στον Δικέφαλο γνωρίζουν καλά ότι διαθέτουν ένα ακόμα ακατέργαστο "διαμάντι" στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Μάλιστα πολλοί θεωρούν ότι δεν αποκλείεται ο νεαρός αμυντικός να είναι αυτός που θα πωληθεί πριν από τον "Ντέλια", με το αζημίωτο φυσικά.

Ήδη ο Έλληνας διεθνής βολιδοσκοπείται από ομάδες του εξωτερικού, με το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό. Μάλιστα έχει γραφτεί πως η γερμανική ομάδα εμφανιζόταν διατεθειμένει να προσφέρει πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη, ποσό που δεν ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ.

Καλά ενημερωμένες πηγές επισημαίνουν ότι δεν είναι μόνο η Άιντραχτ που "παίζει" δυνατά για τον Κουλιεράκη. Αντιθέτως, οι φετινές εξαιρετικές του εμφανίσεις και τα τρία καθοριστικά γκολ που έχει πετύχει στην Ευρώπη τραβούν τα βλέμματα πάνω του. Αν ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο της Μπριζ και προκριθεί στα ημιτελικά του Conference League, οι μετοχές του διεθνή στόπερ θα ανέβουν ακόμα περισσότερο. Το καλοκαίρι πλησιάζει και στον Δικέφαλο καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, αν λάβουν προτάσεις με... αρκετά μηδενικά.



Ζόρικα τα πράγματα για τον Μάρκος Αντόνιο

Από την άλλη, ένας παίκτης που δεν δικαιώνει τις προσδοκίες του Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι στιγμής είναι ο Μάρκος Αντόνιο. Κοντεύουμε να φτάσουμε στο φινάλε της σεζόν, με τον Βραζιλιάνο μέσο να ψάχνει ακόμα τα πατήματά του. Έχασε σημαντικό κομμάτι της χρονιάς λόγω τραυματισμού, αλλά έκτοτε δεν κατάφερε ποτέ να... σηκώσει κεφάλι αγωνιστικά.

Στον ΠΑΟΚ περίμεναν την άνοδο του Αντόνιο ώστε να αποτελέσει το βασικό δίδυμο κεντρικών χαφ μαζί με τον Σουαλιό Μεϊτέ. Αντ' αυτού, ο Γάλλος κάνει μία εντυπωσιακή σεζόν έχοντας παρτενέρ είτε τον Οζντόεφ είτε τον Σβαμπ, τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος παίρνει λίγα λεπτά συμμετοχής, κατά κανόνα ως αλλαγή. Και μάλιστα δεν χρησιμοποιείτε καν ως κεντρικός χαφ, που είναι η θέση του, αλλά κυρίως ως "δεκάρι" από τον Λουτσέσκου.

Τόσο ο Μεϊτέ όσο και ο Αντόνιο είναι δανεικοί. Ο δεύτερος έχει υψηλότερη οψιόν αγοράς (6,5 εκατ. ευρώ), δίχως να έχει προσφέρει ούτε το ελάχιστο σε αγωνιστικό επίπεδο σε σχέση με τον πρώτο. Ο ΠΑΟΚ ήδη ψάχνει τον τρόπο να κρατήσει τον Μεϊτέ αγοράζοντάς τον από τη Μπενφίκα, συνεπώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κάνει το ίδιο για τον Αντόνιο, ο οποίος ανήκε στη Λάτσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση Λουτσέσκου που δεν πήρε κανείς χαμπάρι - Αλλάζει τα δεδομενα στην 11άδα; - "Επιστρέφει" στον ΠΑΟΚ ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags