Facebook Pixel ΑΕΚ: Τι ισχύει για τον Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-30 23:19:00

Σημαντική εξέλιξη για μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ - "Μπορεί να τον πάρει με μία μαγική προσφορά..."

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη για μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ - "Μπορεί να τον πάρει με μία μαγική προσφορά..."

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν και έχουν ξεκάθαρο στόχο για την αριστερή άκρη της επίθεσής τους.

Η ΑΕΚ έχει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του παίκτη, Μάουρο Άλμπες. Συγκεκριμένα, είχε τονίσει πως «δεν θα μιλήσω για το μέλλον του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, αλλά μπορώ να πω ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο η ΑΕΚ για αυτόν, υπάρχουν και άλλες ομάδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση ρεκόρ στην ΑΕΚ για Πινέδα - Μέχρι 15 εκατ. λόγω Πισάρο - Δεν θα είναι πρόβλημα ο... Μελισσανίδης!

Ο Μίλσον δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ισραηλινό σύλλογο έως το 2026 και δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, αλλά σύμφωνα με το Sport5 υπάρχει αναφορά για την «καλή σχέση της ΑΕΚ με τον ισραηλινό ποδόσφαιρο» με αναφορά στην προ ετών άκρως επιτυχημένη αγορά του Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Το δημοσίευμα καταλήγει πως «η ΑΕΚ μπορεί να κάνει μία καλή προσφορά με κάποια εκατομμύρια και να τον πάρει. Μία μαγική προσφορά της ΑΕΚ από οικονομικής άποψης θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα για την Μακάμπι, ενώ μπορεί η επιθυμία για πραγματοποίηση της μεταγραφής να προέλθει από τον παίκτη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags