Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο Ματίας Αλμέιδα το... γιορτάζει, καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του για το σπουδαίο παιχνίδι με τους Πειαραιώτες. Αυτό που δεν είναι ακόμα γνωστό είναι το πώς θα παραταχθεί η Ένωση στην αναμέτρηση, ενώ σίγουρα θεωρούνται τα 8 από τα 11 πρόσωπα.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Στην άμυνα ο Βίντα δεν αλλάζει με τίποτα και ο παρτενέρ θα είναι είτε ο Μουκουντί είτε ο Κάλενς που έχει μόλις δύο προπονήσεις μετά την επιστροφή του από το Περού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση ρεκόρ στην ΑΕΚ για Πινέδα - Μέχρι 15 εκατ. λόγω Πισάρο - Δεν θα είναι πρόβλημα ο... Μελισσανίδης!

Στον άξονα το δίδυμο Σιμάνσκι - Γιόνσον είναι το επικρατέστερο σενάριο, ενώ οι Άμραμπατ και Πινέδα θα αρχίσουν στα "φτερά" της επίθεσης. Το δίδυμο Τσούμπερ-Λιβάι θα είναι μπροστά ενώ αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι τι θα συμβεί στα μπακ. Θα ξεκινήσει ο Σιντιμπέ ή ο Ρότα στα δεξιά και ο Χατζισαφί ή ο Πήλιος στα αριστερά; Όλα είναι ανοιχτά και θα το μάθουμε αύριο...