Η ΑΕΚ πήρε τεράστια νίκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον Bwin ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 για το παιχνίδι, βγάζοντας το καπέλο στον Γιώργο Αθανασιάδη!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι τεράστια νίκη και την κάνει τέτοια ο Ολυμπιακός, που ήταν καλύτερος και άξιζε να κερδίσει. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο τιμώρησε τον Ολυμπιακό για τις χαμένες ευκαιρίες, με την… άρρωστη κάθετη του Μάνταλου και το υπέροχο τελείωμα του Ελίασον. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι ο Αθανασιάδης, που είχε αμφισβητηθεί έντονα η εμφάνισή του ήταν αποστομωτική. Έκανε συγκλονιστική εμφάνιση, έβγαλε τρία τετ-α-τετ και χαρίζει στην ΑΕΚ ένα πάρα πολύ μεγάλο τρίποντο. Τη διατηρεί στην κορυφή και τη στέλνει στη Λεωφόρο με σούπερ ψυχολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει... τζάμπα 11αδατο της Εθνικής ο Ολυμπιακός - "Σπάει" το συμβόλαιό του - "Κόπηκε" από δύο προπονητές!

Η ΑΕΚ σήμερα δεν είχε ρυθμό, φάνηκε να επηρεάζεται πολύ από τη διακοπή. Ίσως φταίει και το γεγονός ότι ο Αλμέιδα επέλεξε να πάει συντηρητικά. Με την απουσία του Όρτα ίσως θα έπρεπε να παίξει ο Πινέδα δίπλα στον Γιόνσον καθώς ο Σιμάνσκι δεν ήταν καλά. Πολύ καλός ήταν και ο Μουκουντί, αλλά ο Αθανασιάδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Και είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί ο Στάνκοβιτς δεν θα είναι διαθέσιμος και στα επόμενα ματς όπως μαθαίνουμε».

Ακούστε το ηχητικό: