Facebook Pixel Διαφωνώ με Τερίμ! Άψογες διαιτησίες σε Λεωφόρο-Φιλαδέλφεια
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-01 13:42:00

Διαφωνώ με Τερίμ! Άψογες διαιτησίες σε Λεωφόρο-Φιλαδέλφεια - Ψάχνουν άλλοθι - Θα τιναχθούν όλα στον αέρα

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη

Ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League στην εκπομπή «Σφύρα Καλά».

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League σχολίασε ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης στην εκπομπή «Σφύρα Καλά».

«Άλλη μια αγωνιστική με καλές διαιτησίες. Πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία, να ασχολούμαστε με τις ομάδες μας και να αφήσουμε τη διαιτησία να πάρει το δρόμο της», διαπίστωσε ο βετεράνος ρέφερι, ο οποίος διαφώνησε με τον Φατίχ Τερίμ για τη διαιτησία του Δανού Ρέντερ στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

«Είχε καλή διαχείριση και αποφάσεις. Σωστά δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Παλάσιος. Όσον αφορά κάποιες κίτρινες κάρτες σε Τσέριν και Κουλιεράκη δεν πρέπει να σταθούμε», τόνισε.

Όσον αφορά τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός χαρακτήρισε εξαιρετική διαιτησία τη διαιτησία από τον Σλοβένο Ματέι Γιουνγκ. Για τα πέναλτι που φωνάζει η ΑΕΚ υποστηρίζει, ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση και στέκεται στο γεγονός, ότι η αντίδραση του διαιτητή ήταν άμεση χωρίς παρέμβαση του VAR.

«Είχε λίγα σφυρίγματα και αυτό βοήθησε να δούμε έναν καλό αγώνα. Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου αν έπρεπε να δώσει παραπάνω κίτρινες κάρτες. Άφηνε το πλεονέκτημα και είδαμε ποδόσφαιρο», σημείωσε.

Ο Φινοκαλιώτης στέκεται στο τετ α τετ του Γκαρσία με τον Τζολάκη στο δεύτερο μέρος. «Είναι χαρακτηριστική περίπτωση για να δούνε οι παίκτες και να σταματήσουν να διαμαρτύρονται. Πολλές φάσεις με αφορμή τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο διαιτητές. Παρ’ όλα αυτά είχαμε άσχημη εικόνα από τους πάγκους με διαμαρτυρίες. Πρέπει να αρχίσουν να το δουλεύουν οι ομάδες».

Στο τέλος έστειλε το εξής μήνυμα: «Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια από πλευράς διαιτησίας. Λάθη θα υπάρξουν αλλά ας κοιτάξουμε τα λάθη των ομάδων. Μην ψάχνουμε για άλλοθι για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΦΥΡΑ ΚΑΛΑ" ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags