ΠΑΟΚ: Νέα δεδομένα στον Δικέφαλο του Βορρά ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (3/4) με τη Λαμία για την 3η αγωνιστική των play off της Super League καθώς όπως έγινε γνωστό ο Ραχμάν Μπάμπα επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση που ακολουθεί.

"Χρόνος για πανηγυρισμούς, μετά τη μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο, δεν υπάρχει στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες βρέθηκαν και πάλι σήμερα (1/4) στο γήπεδο και ξεκίνησαν την προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης (3/4) κόντρα στη Λαμία. Η προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους.

Στα θετικά νέα της ημέρας ήταν ο Μπάμπα προπονήθηκε κανονικά, όπως και οι Κεντζιόρα και Ότο, με τον Εκόνγκ να είναι ο μοναδικός παίκτης που έμεινε εκτός προγράμματος. Ο Νιγηριανός στόπερ συνέχισε με θεραπεία", αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε αποστολή ξανά με Ολυμπιακό - Τον... τέλειωσε ο Μεντιλίμπαρ πριν την ΑΕΚ - Στη "μαύρη λίστα" δύο στόπερ!