Facebook Pixel Παθαίνει... αμόκ με ΠΑΟ ο Μπράντον! Μιλάνε οι αριθμοί του
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-01 17:26:00

Παθαίνει... αμόκ με ΠΑΟ ο Μπράντον! Μιλάνε οι αριθμοί του - Νέα δεδομένα για το συμβόλαιό του

Sportdog Team
Παθαίνει... αμόκ με ΠΑΟ ο Μπράντον! Μιλάνε οι αριθμοί του - Νέα δεδομένα για το συμβόλαιό του

Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν καταλυτικός στο ντέρμπι με τους Πράσινους και φαίνεται ότι οι φετινές του εμφανίσεις φέρνουν νέα δεδομένα για το μέλλον του στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Ο Παναθηναϊκός έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο... αντίπαλο του Μπράντον Τόμας ο οποίος στον δεύτερο χρόνο παραμονής του στη Θεσσαλονίκη έχει δώσει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ισπανός στράικερ έχει βρει 11 φορές δίχτυα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μοιράζοντας και 6 ασίστ, έχοντας συμμετοχή σε 17 γκολ του Δικεφάλου τόσο στο Πρωτάθλημα της Superleague 1 και στο Κύπελλο Ελλάδος, όσο και στο Conference League στο οποίο μάλιστα σκόραρε και στο τελευταίο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» με αντίπαλο τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα.

Για τον Ισπανό υπάρχει ωστόσο ένας... αγαπημένος αντίπαλος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Παναθηναϊκό , καθώς απέναντι στους Πράσινους ο Μπράντον έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές, τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ το ίδιο ρεκόρ είχε φτάσει και απέναντι στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ όταν αγωνιζόταν στην Ισπανία με τις φανέλες των Μαγιόρκα και Οσασούνα.

Ο γεννημένος στις Βαλεαρίδες Νήσους επιθετικός σε 10 αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες αλλά και 2 ήττες έχοντας μπροστά του ένα ακόμα ''ραντεβού'' με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ όπου αν αγωνιστεί έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα.

Δεύτερη ομάδα απέναντι στην οποία συνήθως βρίσκει δίχτυα ο Ισπανός είναι Ολυμπιακός, καθώς απέναντι στους Πειραιώτες ο ίδιος έχει βρει δίχτυα 3 φορές σε 5 αναμετρήσεις.

Το ανοιχτό θέμα του νέου συμβολαίου

Αναφορικά με τον Ισπανό ''τρέχει'' και το θέμα ανανέωσης του και όπως είχατε ενημερωθεί μέσα από το Metrosport.gr το θέμα μεταξύ των δύο πλευρών, ΠΑΟΚ και Ισπανού έχει μπει ήδη πρώτο πλάνο, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Τζόρντι Καπίγια να έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας για την επέκταση του συμβολαίου του.

Στο τραπέζι των συζητήσεων αναμένεται να μπει ένα διετές συμβόλαιο μέχρι το 2026 δηλαδή και όχι απλά το τυπικό κομμάτι της ενεργοποίησης του πρόσθετου έτους που υπάρχει στο συμβόλαιο του 28χρονου στράικερ.

Η... ενσωμάτωση του Ισπανού που τείνει να γίνει Θεσσαλονικιός

Ένα στοιχείο που διακρίνει τον Ισπανό είναι η γρήγορη... ενσωμάτωση του στην ελληνική πραγματικότητα κάτι που φροντίζει να δείχνει σε κάθε ευκαιρία που του παρέχεται , μιλώντας στα ελληνικά και κάνοντας μνεία σε σημεία που δεν απασχολούν μόνο την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας.

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του στις χθεσινές post game δηλώσεις του μέσα από τις οποίες αφιέρωσε τη νίκη στον φίλαθλο του των «ασπρόμαυρων, Γιώργο Παπαδόπουλο , ''Παπέν'' ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο (30/3) και στον πατέρα του στόπερ του Δικεφάλου, Γιάννη Μιχαηλίδη που ''έφυγε'' από τη ζωή τις προηγούμενες ημέρες, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλουμε να την αφιερώσουμε στον «Παπέν» έναν οπαδό της ομάδας που δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας και στον Γιάννη Μιχαηλίδη και την οικογένειά του. Είναι μία νίκη γι’ αυτούς.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερεκτιμημένοι και στα… πούπουλα οι παίκτες του ΠΑΟ, επίδειξη παλαβομάρας ο Τερίμ - Ταφόπλακα η Λεωφόρος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags